Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спільними зусиллями ведемо боротьбу з ожеледицею

Дата: 06.01.2022 14:46
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

Погодні умови на Великобурлуччині вкрай ускладнені. Добове коливання температури повітря, опади у вигляді снігу та дощу спричинили на дорогах ожеледицю. Такі погодні умови суттєво ускладнюють рух транспорту на дорогах по населеним пунктам територіальної громади та пішоходів на пішохідних доріжках.

Відділом благоустрою безупинно проводяться роботи по розчистці снігу, вивільненню проїжджої частини дороги від навалів змоклого снігу спецтехнікою, посипка доріг піскорозкидувачем та пішохідних доріжок вручну піщано-сольовою сумішшю. Велика навантаженість на спецтехніку спричиняє її поломки.

Селищна рада виносить велику вдячність керівникам сільськогосподарських підприємств за допомогу у снігоочищенні населених пунктів: ТОВ «Зоря» - Кравцову Анатолію Михайловичу, ПП «Джерело» - Злобіну Віталію Івановичу, ТОВ «ЮРБОР-АГРО» – Склярову Юрію Петровичу, ПрАТ «Підсереднє» - Курако Валентину Михайловичу, ДП ДГ «Пантелеймонівське» - Дмитрієву Ігорю Юрійовичу, ТОВ «Колос Шипуватого» - Оганісяну Карену Хачиковичу, ФГ «ЗЕВС-Д» - Глущенко Зінаїді Григорівні, ПСП імені Шевченка – Бєлашову Олегу Миколайовичу, СФГ «Лан» - Маляру Віктору Яковичу, ФОП Носачу Володимиру Миколайовичу, ФОП Шестопалову Сергію Михайловичу, ФОП Капусті Сергію Володимировичу.

Керівництво селищної ради звертається з проханням до всіх учасників дорожнього руху в цей нелегкий час, спричинений погодними умовами, бути вкрай пильними та обережними, без нагальної необхідності не вирушати в дорогу.

Водночас, Великобурлуцька селищна рада буде продовжувати нарощувати зусилля спільно з місцевими підрозділами МВС та МНС по координації заходів з забезпечення безпеки дорожнього руху.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних