Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Напередодні свята Нового року у громаді привітали дітей пільгових категорій

Дата: 30.12.2021 15:03
Кількість переглядів: 539

Фото без опису

Новорічно-різдвяні свята – час веселощів, розваг і подарунків для усіх дітлахів. У цей період особливою турботою хочеться огорнути дітей-сиріт  та позбавлених батьківського піклування, дітей, родини яких перебувають у складних життєвих обставинах.

Нинішнього року у Великобурлуцькій територіальній громаді солодкі подарунки до Нового року отримали 300 дітей пільгових категорій, у тому числі: 69 дітей учасників АТО/ООС; 35 дітей з інвалідністю; 28 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які  перебувають під опікою; 52 дитини-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які виховуються у прийомній сім’ї та в 6 дитячих будинках сімейного типу; 91 дитина з багатодітних родин, які опинилися у складних життєвих обставинах; 2 дитини учасників бойових дій; 23 дитини, постраждалі від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Кошти для придбання наборів солодощів були виділені з місцевого бюджету згідно Програми соціального захисту окремих категорій населення Великобурлуцької селищної ради на 2021-2023 роки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних