Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дороги громади розчищають від снігу 24 одиниці техніки

Дата: 29.12.2021 11:55
Кількість переглядів: 471

В ніч з 28 на 29 грудня на території Великобурлуцької територіальної громади випала значна кількість опадів. За інформацією відділу благоустрою та комунальної  власності селищної ради, з  5 год. ранку 29 грудня для розчищення від снігу автошляхів місцевого значення задіяно 3 одиниці спецтехніки Великобурлуцького комунального водопровідно-каналізаційного підприємства «Водоканал». Також на територіях 9 старостинських округів громади до снігоочистки додатково залучено 21 одиницю техніки сільськогосподарських підприємств.

Станом на 10:00 год. до всіх населених пунктів громади було забезпечено під’їзд основними автошляхами. Роботи з розчистки доріг, вулиць та тротуарів у населених пунктах тривають.

Комунальники звертаються до водіїв з проханням у період погіршення погодних умов не виїжджати на автошляхи без нагальної потреби та не залишати автомобілі на узбіччях доріг, так як вони будуть перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки.

Підприємства, установи, організації різних форм власності та мешканців приватного сектору закликаємо своєчасно очищати закріплені та прилеглі території від снігу й льоду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.