Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася чергова 23 сесія Великобурлуцької селищної ради восьмого скликання

Дата: 23.12.2021 16:01
Кількість переглядів: 496

Фото без опису

В ході засідання, яке 23 грудня 2021 року провів очільник громади Віктор Терещенко, депутати розглянули 27 питань порядку денного, що стосувалися бюджету, соціального захисту, житлово-комунального господарства, комунального майна, освіти, медицини, культури, спорту та інші.

Рішенням сесії селищної ради було встановлено вартість харчування дітей у навчальних закладах Великобурлуцької селищної ради на 2022 рік.

Під час сесії депутати затвердили місцеві програми: Програму розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцька центральна лікарня» Великобурлуцької селищної ради на 2022-2024 роки; Програму покращення надання медичної допомоги хворим на хронічну ниркову недостатність, які потребують гемодіалізу, на 2022 рік; Програму підтримки Комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Великобурлуцької селищної ради на 2022 - 2024 рік; Програму місцевих стимулів для медичних та інших працівників Комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький Центр первинної медико-санітарної допомоги Великобурлуцької селищної ради на 2022 рік; Програму розвитку та фінансової підтримки мереж, споруд водопостачання і водовідведення та ремонтно-технічної бази Великобурлуцького КВКП «Водоканал» на 2022 рік; Програму благоустрою смт Великий Бурлук на I квартал 2022 року; Програму «Соціальний автобус для соціально незахищених верств населення Великобурлуцької територіальної громади на I квартал 2022 року»; Програму соціально-економічного розвитку на 2022 рік; Програму підтримки, матеріального заохочення обдарованих і талановитих дітей та їхніх викладачів Великобурлуцької селищної територіальної громади на 2022-2025 роки; Програму КЗ «Великобурлуцька дитячо-юнацька спортивна школа Великобурлуцької селищної ради» у Великобурлуцькій територіальній громаді на 2022-2023 роки; Програму проведення організаційно-масових заходів КЗ «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості Великобурлуцької селищної ради» для дітей та учнівської молоді Великобурлуцької територіальної громади на 2022-2024 роки. Крім того, були внесені зміни до Програми розвитку фізичної культури і спорту в закладах освіти Великобурлуцької селищної ради на 2021-2025 роки.

Були прийняті рішення про внесення змін до бюджету Великобурлуцької селищної територіальної громади на 2021 рік та про затвердження бюджету Великобурлуцької селищної територіальної громади на 2022 рік. Також прийнято рішення про виплату одноразової винагороди великобурлучанину, дворазовому призеру Чемпіонату світу з гирьового спорту Ярославу Стадніку. На засіданні депутатський корпус розглянув низку земельних та ін. питань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних