Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисте відкриття новорічної ялинки громади

Дата: 20.12.2021 14:19
Кількість переглядів: 856

Фото без опису

19 грудня  у День Святого Миколая відбулось урочисте відкриття новорічної ялинки громади.

Вже п’ятий рік поспіль за ініціативи Великобурлуцької селищної ради проводиться конкурс з виготовлення власноруч новорічної іграшки для головної ялинки громади "Прикрасимо ялинку разом". Цього року для участі у конкурсі було надано 62 ялинкові іграшки, та взяли участь 38 учасників, з них не тільки діти, але й дорослі жителі громади.

На святі був присутній Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, який привітав усіх присутніх з прийдешніми новорічними святами та нагородив учасників та переможців конкурсу «Прикрасимо ялинку разом» дипломами та заохочувальними подарунками.

Подяку за  активну участь  і творчий підхід у конкурсі «Прикрасимо ялинку разом» отримали: Катерина Михайлюченко, Діна Данілова, Кіра Сілкіна, Лілія Смирна, Софія Несен, Структурний підрозділ «Площанський СБК», Богдан Андрущенко, Вероніка Руденко, Вероніка Туфанова, Зоя Добролежа, Аліна Магафурова, Лариса Чернявська,  Аліна Агурєєва, Тетяна Подорожня, Євгенія Крюкова, Вікторія Оковита, Ілля Данілов, Світлана Курапова, Максим Ільченко, Стас Бобишев, Анна Ракша, Вероніка Ісакова, Дар’я Калинич, Діана Савчук, Євгенія Хруставчук, Колектив вихованців «Умілі рученята» структурного підрозділу «Канівцевський СК», Вікторія Рябокінь, Наталія Кривоконенко, Захар Іванов, Ольга Куценко, Федор Будніченко, Колектив ресторану «Статус».

За рішенням комісії третє місце розподілили три учасники конкурсу. Колектив вихованців гуртка «Виготовлення сувенірів» керівник Людмила Ляхова  КЗ «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості»; вихованці КЗ «Катеринівський заклад дошкільної освіти дитячий садок «Веселка» та Яна Білецька з села Підсереднє.

За рішенням комісії  друге місце розподілили два учасники конкурсу.

Марія Величко з села Плоске та Ольга Краснікова, мешканка села Садовод.

І переможцями конкурсу «Прикрасимо ялинку разом» стали сестри Анастасія і Вікторія Скидан.

Після оголошення переможців та нагородження учасників конкурсу Святий Миколай привітав усіх дітлахів зі святом та усі разом запалили вогні новорічної ялинки.

Також для усіх присутніх дітей Базовий КЗ «Великобурлуцький Будинок культури» підготував театралізоване дійство, а саме ляльковий театр під назвою «Лист Святому Миколаю» та конкурсно-розважальну програму до Дня Святого Миколая.

Вітаємо переможців! Дякуємо всім учасникам за участь у конкурсі та бажаємо веселих новорічних свят! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних