Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кам’янець-Подільський державний інститут запрошує на навчання осіб з інвалідністю

Дата: 08.12.2021 16:36
Кількість переглядів: 472

Фото без опису

До Великобурлуцької селищної ради надійшов лист Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації  від 08.12.2021 №01-29/07/01/12999 щодо сприяння професійні орієнтації осіб з інвалідністю (діти з інвалідністю, особи з інвалідністю І-ІІІ груп, дітей-сиріт, напівсирот, осіб, які постраждали від аварії на ЧАЕС, інвалідів війни, переселенців зі сходу, учасників бойових дій (АТО, ООС).

Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» є навчальним закладом фахової передвищої та вищої освіти, який здійснює підготовку здобувачів за освітнім ступенем бакалавр, молодший бакалавр та за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр за спеціальностями «Облік і оподаткування», «Економіка», «Економічна кібернетика», «Комп’ютерні науки», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Соціальна робота» та «Психологія» на основі базової загальної середньої освіти (9 кл.), повної загальної середньої освіти (11 кл.), диплому кваліфікованого робітника.

Також на базі освітнього ступеня бакалавра, спеціаліста, магістра надається можливість здобуття другої вищої освіти без здачі ЗНО.

Навчальний заклад запрошує всіх бажаючих навчатися на денній, заочній та дистанційній формі здобуття освіти на державній та контрактній основі.

Зараховані на навчання до інституту (студенти з інвалідністю І-ІІІ груп та діти з інвалідністю до 18 років) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне чотирьохразове харчування, цілодобова медична допомога). Студентам коледжу пенсії виплачуються в повному обсязі. В коледжі встановлено міжповерхневий підйомник, перехідна галерея з навчального корпусу до гуртожитку, створено безбар’єрне середовище, це дає можливість навчатись у закладі особам з числа маломобільної групи населення.

Контакти закладу: вул. Годованця, 13, м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька область, Україна, 32300; тел. (03849)3-26-51, факс (03849)3-26-51; email:kp-peti@ukr.net; posek.km.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних