Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкові урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 15:28
Кількість переглядів: 717

Фото без опису

Щороку 7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів територіальних громад.

Сьогодні у  залі засідань Великобурлуцької селищної ради відбулися святкові урочистості, на які зібралися представники депутатського корпусу, керівництво і працівники структурних підрозділів селищної ради, члени виконавчого комітету, старости та діловоди, ветерани органів місцевого самоврядування.

Усіх присутніх з професійним святом привітав селищний голова Віктор Терещенко, який у своєму виступі  наголосив на надзвичайно важливій  ролі місцевого самоврядування у системі державного управління. Він висловив депутатам та працівникам селищної ради подяку за роботу, побажав всім плідної співпраці на благо громади, миру, здоров’я, благополуччя та успіхів.

За сумлінну працю, особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну громадську позицію спільні Подяки Куп’янської районної державної  адміністрації та Куп’янської районної ради вручили завідувачу юридичного сектору селищної ради Євгену Агурєєву, депутату Великобурлуцької селищної ради 8 скликання Вірі Бєлічко, старості Григорівського старостинського округу Віктору Гунченку, головному спеціалісту відділу благоустрою та комунальної власності селищної ради Ользі Ничик, начальнику відділу соціального захисту населення селищної ради Світлані Ромазі.

Ще ряду працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування за плідну і сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію були вручені  Подяки Великобурлуцького селищного голови.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт. Своїми піснями присутніх привітали солісти Базового комунального закладу «Великобурлуцький Будинок культури».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних