Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс на кращу новорічну іграшку для головної ялинки селища оголошено!

Дата: 29.11.2021 14:43
Кількість переглядів: 823

Фото без опису

Великобурлуцька селищна рада оголошує конкурс на виготовлення власноруч новорічної іграшки для головної ялинки селища. Брати участь у конкурсі можуть усі бажаючі, як індивідуальні автори ялинкових іграшок, так і авторські колективи Великобурлуцької громади – сімейні, трудові, шкільні.

Виготовити ялинкові іграшки можна із будь-яких безпечних матеріалів, стійких до несприятливих кліматичних умов. Не використовувати у складі виробів голки, шпильки, бите скло та інші колючі та гострі предмети. Конструкція виробу повинна бути полегшеною і мати кріплення, яке витримуватиме його вагу. Іграшки можуть бути плоскими, двосторонніми або об’ємними, висотою до 50 см із фантазійними малюнками, об’ємні фігурки казкових та мультиплікаційних персонажів, символів новорічного свята і прийдешнього року, стилізовані «бурульки», кульки та інше.

Іграшки до участі у конкурсі приймають до 17 грудня 2021 року включно з понеділка по п’ятницю із 8 до 17 год., у п’ятницю – до 16-ї за адресою: смт Великий Бурлук, вул. Паркова, 3, Базовий Комунальний заклад «Великобурлуцький Будинок культури Великобурлуцької селищної ради», кабінет директора.

Автори кращих робіт будуть відзначені Дипломами та подарунками на святковому відкритті головної ялинки селища. Всі представлені роботи будуть використані у прикрашенні новорічної ялинки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних