Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКА ПРОМИСЛОВО-ТОРГОВЕЛЬНА ПАЛАТА ЗАПРОШУЄ НА ІНФОРМАЦІЙНИЙ ОНЛАЙН – ЗАХІД «БАВАРІЯ – КРАЇНА ВИСТАВОК»

Дата: 22.11.2021 16:03
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

Німецько-Українська промислово-торговельна палата, за дорученням Міністерства економіки, земельного розвитку та енергетики Вільної землі Баварія та у співпраці з NürnbergMesse GmbH проводить інформаційний онлайн-захід «Баварія – країна виставок », який відбудеться у середу, 24.11.2021 р., о 10:00 год. – паралельно у м. Києві та в м. Нюрнберзі – у режимі онлайн за допомогою сервісу для проведення онлайн-конференцій Zoom.

Мета заходу – ознайомити представників та керівників українських підприємств з можливостями участі у Нюрнберзьких виставках. Таке ознайомлення дасть змогу зробити ще один крок до співпраці з європейською спільнотою, ознайомить українські фірми з можливостями презентації їхніх продуктів та послуг на платформі виставкового комплексу «NürnbergMesse GmbH», а відвідання виставок – це шанс для знайомства з найновішими досягненнями світових промислових лідерів.

Спеціалісти з Нюрнберга бачать в Україні великий потенціал для участі в профільних виставках, насамперед, у таких як BIOFACH, BrauBeviale, Chillventa, embedded world, FACHPACK, FENSTERBAU FRONTALE, IWA OutdoorClassics / Enforce Tac тощо.

Цей захід сприятиме тіснішій співпраці для зміцнення економіки обох країн. Українські учасники зможуть познайомитись з найпопулярнішими виставками Баварії, перспективними напрямками співпраці, а також поставити питання та провести невеличкі консультації за напрямками, які цікавлять український бізнес.

Запрошуємо до участі у заході. Участь для українських підприємств – безкоштовна, реєстрація – за надісланими заявками. Після надсилання Вашої заявки і реєстрації Вас як учасника, Ви отримаєте інтернет-лінк для участі у онлайн – заході.

Відповідальний за організаційні питання від  Палати – Ткачук Олександр Дмитрович, тел. 044/ 481 33 91.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних