Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Великобурлуцькій громаді привітали аграріїв із прийдешнім професійним святом

Дата: 20.11.2021 11:52
Кількість переглядів: 326

Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. Це свято завершує хліборобський рік, підсумовує кропітку працю аграріїв та тваринників.

Епідемія коронавірусу внесла корективи у святкування у Великобурлуцькій громаді Дня працівників сільського господарства. На відміну від попередніх років, коли сільські трударі збиралися на урочистості у просторій залі  Базового комунального закладу «Великобурлуцький Будинок культури», їх вітали великою концертною програмою, цьогоріч обійшлися без масового святкування.

Почесні грамоти та подяки Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко вручив керівникам сільгосппідприємств громади, які передадуть вітання та нагороди своїм підлеглим.

Віктор Терещенко подякував усім працівникам аграрного сектору за сумлінну працю, за вагомий внесок у стабільне і своєчасне наповнення місцевого бюджету, розвиток громади, підтримку важливих соціальних проєктів. Він також побажав їм  міцного здоров’я, щедрих урожаїв, сприятливої погоди та стабільних прибутків.

З нагоди Дня працівників сільського господарства спільною Подякою голови Куп’янської районної державної адміністрації Валерія Люботи та голови Куп’янської районної ради Ігоря Коваленка за наполегливу працю, відданість своїй справі, вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу Куп’янського району нагороджені:

- директор Приватного підприємства «Джерело» Віталій Злобін;

- генеральний директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Зоря» Анатолій Кравцов;

- директор Приватного сільськогосподарського підприємства «Маяк» Ніна Криничанська;

- директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Колос Шипуватого» Карен Оганісян.

Почесною грамотою Великобурлуцької селищної ради за багаторічну  самовіддану працю в сільському господарстві, вагомий внесок у забезпечення розвитку агропромислового комплексу Великобурлуцької громади, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників сільського господарства відзначили:

- директора Приватного сільськогосподарського підприємства імені Шевченка, голову фермерського господарства «ВІКТОРІЯ 777» Олега Бєлашова;

- голову фермерського господарства «ЗЕВС-Д» Зінаїду Глущенко;

- голову селянського (фермерського) господарства «ЛАН» Віктора Маляра;

- директора Товариства з обмеженою відповідальністю «ЮРБОР-АГРО» Юрія Склярова;

- директора Приватно-орендного сільськогосподарського підприємства «Бурлуцьке» Ігоря Філімонова.

Подяку Великобурлуцького селищного голови за сумлінну працю і відданість справі, вагомі трудові здобутки оголошено кращим працівникам ПОСП «Бурлуцьке», Фë²КТОРІЯ 777», СФГ «ЛАН», ПСП «Маяк», ТОВ «ЮРБОР-АГРО».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.