Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Великобурлуцькій громаді успішно реалізовано мініпроєкт «Здорова громада»

Дата: 18.11.2021 15:50
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

Мініпроєкт  Великобурлуцької селищної ради «Здорова громада» став одним з переможців цьогорічного обласного конкурсу «Ефективна медицина в громаді». Завдяки його реалізації  для Великобурлуцького Центру первинної медико-санітарної допомоги придбали нове діагностичне обладнання - біохімічні аналізатори крові та сечі разом зі стартовими наборами реагентів. Загальна сума проєкту склала 482856,60 грн, з них: кошти обласного бюджету – 329000,00 грн, кошти місцевого бюджету – 153865,60 грн.

17 листопада з результатами впровадження мініпроєкту ознайомилися перший заступник голови Харківської обласної ради Альберт Кононенко, депутат Харківської обласної ради Олександр Скорик, начальник відділу розвитку територіальних громад, інвестицій та проєктного менеджменту Харківської обласної ради Олена Мороз під час робочої поїздки до Великобурлуцької громади. Разом із Великобурлуцьким селищним головою Віктором Терещенко вони побували у КНП «Великобурлуцький Центр ПМСД», поспілкувалися з керівництвом та медичним персоналом установи. Альберт Кононенко також вручив директору Центру ПМСД Тетяні Долі Сертифікат про реалізацію мініпроєкту.

   «Харкіська обласна рада вважає пріоритетом підтримку медичної галузі. Переконаний, що й на селі має бути сучасне діагностичне обладання, щоб медики працювали у зручних умовах, а люди отримували якісну медичну допомогу. Конкурс «Ефективна медицина в громаді» відкриває для громад можливості оновити діагностичну базу та  придбати нове обладнання», - сказав Альберт Кононенко.

Віктор Терещенко подякував Харківській обласній раді та її депутатському корпусу  за підтримку в реалізації проєкту.

«Придбане обладнання дійсно дуже необхідне для нашого Центру ПМСД. Якщо раніше пацієнтам, які приходять на прийом до сімейних лікарів, доводилося робити аналізи та чекати на їх результати дві доби, то відтепер це можна буде зробити за 20 хвилин», - сказав  селищний голова.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних