Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Облаштували цілюще джерело в Першій Гнилиці

Дата: 15.11.2021 16:27
Кількість переглядів: 391

 

Фото без опису

На даний час, згідно Програми благоустрою та розвитку інфраструктури Великобурлуцької селищної ради на 2021-2022 роки, у Великобурлуцькій громаді триває ремонт колодязів загального користування.

Так, відділом благоустрою та комунальної власності Великобурлуцької селищної ради було організовано роботи із очищення криниці  по вулиці Вільний Шлях в селі Гнилиця Перша, а 12 листопада встановили на ній дерев’яний зруб та накриття. Також працівники старостинського округу пофарбували дерев’яні елементи зрубу.

Як розповідає староста Першогнилицького старостинського округу Микола Віцота, вода з цієї криниці, що в народі зветься «Першогнилицьке джерело», славиться своїми цілющими властивостями, має надзвичайну прозорість та приємний смак.

«Громадська організація «Слобожаночка» двічі брала участь в обласному конкурсі міні-проектів «Разом в майбутнє» з проектом «Першогнилицьке джерело», але, на жаль, перемогу не здобула. – зазначив Микола Віцота. – Так як біля джерела настоятель сільського храму отець Дмитро постійно проводить обряди водоосвячення та богослужіння, ми планували збудувати на території купальню та облаштувати зону відпочинку з тіньовими навісами та лавками для сидіння. На сьогодні реалізували із запланованого - встановили додаткові ліхтарі вуличного освітлення, утримуємо також прилеглу територію в належному санітарному стані, видаляємо поросль, викошуємо рослинність. Сподіваюся, що за підтримки селищної ради, депутатського корпусу та підприємців з часом громаді все ж вдасться втілити в життя все задумане.»

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних