Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З професійним святом привітали працівників соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 14:40
Кількість переглядів: 418

 

 

05 листопада, напередодні професійного свята - Дня працівника соціальної сфери, який щорічно відзначається в Україні в першу неділю листопада, трудові колективи відділу соціального захисту населення Великобурлуцької селищної ради, Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великобурлуцької селищної ради, Великобурлуцького селищного центру соціальних служб та Відділу з обробки та призначення №1 Великий Бурлук управління праці та соціального захисту населення Куп’янської районної державної адміністрації отримали привітання від селищного голови Віктора Терещенка.

Керівник громади завітав до кожної з цих установ, щоб висловити вдячність працівникам за відданість справі, гуманізм, людяність і чуйне ставлення до підопічних: пенсіонерів, людей з інвалідністю, дітей-сиріт, малозабезпечених та багатодітних родин, всіх мешканців громади, які потрапили у нелегкі життєві обставини. «Щоденно ви приймає на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди, прагнете допомогти і підтримати кожного. Тому щиро зичу вам сили і терпіння у вашій нелегкій справі. Міцного здоров’я вам і вашим рідним, добробуту, звершення всіх задумів, щастя і благополуччя»,- зазначив Віктор Терещенко.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята кращим працівників соціальної сфери Великобурлуцької громади були вручені Почесні грамоти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.