Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Адміністративні послуги Великобурлуцької ДПІ ГУ ДПС у Харківській області

Дата: 04.11.2021 10:30
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

Надання адміністративних послуг Великобурлуцької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області  є одним з найважливіших завдань у взаємовідносинах податкових органів Державної податкової служби з платниками податків. Ми є повністю сучасною та технологічною податковою службою , яка надає якісні та зручні послуги платникам.  Перелік послуг, які надаються суб’єктами звернень це - адміністративні послуги; приймання звітності, поданої виключно на паперових носіях ; приймання звітності , поданої на паперових носіях із додаванням  копій, підготовлених на електронних носіях; усні консультації;  доступ до електронних сервісів; доступ до роботи запитувачів із документами , що містять публічну інформацію.

 Адміністративні послуги , які надаються ДПІ ,  зокрема включають :

 -   видачу   картки  платника податків  та  внесення до паспорта громадянина України даних  (у формі книжечки) про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних-осіб – платників податків -   656 з початку року .

- видачу  відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 333 з початку року  .

За 10 місяців 2021 року   оброблено 110 електронних  та поданих на паперових носіях  запитів на отримання витягів платників єдиного податку  та платників податку на додану вартість.

Проведено реєстрацію (перереєстрацію)  та скасування реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій в кількості 106, супровід даних в АІС «Податковий блок»  об’єктів господарювання за даними платників податків  в кількості   321 повідомлення про об’єкти оподаткування та об'єкти, пов'язані з оподаткуванням .

Забезпечено  своєчасність та достовірність  обробки  310 реєстраційних та облікових  відомостей  з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  при взятті/знятті з обліку платників податків .

В 2021 році  постійно проводиться   звірка даних в усному вигляді та за письмовою заявою платників податку  зі сплати за землю податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (житлова та нежитлова нерухомість).

Загальна кількість податкових декларацій   поданих платниками  за 10 місяців 2021 рік  засобами телекомунікаційного зв’язку та паперових носіях 5795 .

Постійно  надаються роз’яснення щодо переваг надання електронної звітності  (консультацій з використання програмного забезпечення,  щодо безкоштовного програмного забезпечення для формування та подання податкової, фінансової та іншої звітності в електронному вигляді  надання усних консультацій у межах компетенції

Великобурлуцькою ДПІ проводиться постійна робота щодо залучення платників  в соціальних мережах  на сторінки ДПС України та ГУ ДПС у Харківській області  Facebook   Telegram   YouTube  .

На період дії карантину рекомендуємо платникам податків здійснювати  візити до ЦОП за попереднім записом  на конкретну годину прийому  за телефоном 5-39-94.

Крім того є можливість отримання багатьох адміністративних послуг в електронній формі, не виходячи з домівки – використовуючи дуже зручні сервіси «Електронний кабінет» та «InfoTAX».

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно і безпечно  та підписуйтесь на офіційні канали  податкової служби, щоб не пропустити важливе !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних