Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Залізниця – зона підвищеної небезпеки

Дата: 01.11.2021 15:56
Кількість переглядів: 591

Фото без опису

Останнім часом спостерігається тенденція до збільшення випадків травмування громадян на об’єктах залізничної інфраструктури, зокрема на території залізничних станцій, а також почастішали випадки несанкціонованого втручання у функціювання залізничного транспорту.

За кожним випадком травмування громадян на залізничному транспорті стоїть грубе порушення «Правил безпеки громадян на залізничному  транспорті України».

Серед причин травмування найчастішими є такі, як: ходіння по коліях та перехід колії в невстановлених місцях; перетин залізничних переїздів на заборонений сигнал світлової та звукової сигналізації; ходіння по коліях у навушниках чи з іншими особами, які знижують рівень уважності; знаходження ближче 0,5 м від краю платформи, колії при прийнятті/відправленні або прослідуванні поїзда; знаходження на об’єктах залізничного транспорту у стані алкогольного сп’яніння; екстремальні розваги як «селфі» на даху вагона.

Працівниками залізниці систематично вживаються попереджувальні заходи, а саме: проводяться інструктажі працівникам щодо оперативного реагування на факти виявлення та ліквідацію наслідків можливих випадків незаконного втручання сторонніх осіб в діяльність залізничного транспорту; по гучномовному зв’язку передаються оголошення щодо правил особистої безпеки пасажирів при користуванні залізничним транспортом, про небезпеку ходіння по коліях та посилення пильності в разі виявлення підозрілих предметів/осіб; пасажирам надається інформа3ція про прибуття та відправлення пасажирських поїздів, про проведення маневрових робіт біля пасажирських платформ та про прямування повз них вантажних поїздів; на станціях у загально доступних місцях розміщено інформаційні стенди для пасажирів.

Шановні громадяни !!! Забезпечуйте особисту безпеку при знаходженні на об’єктах залізничного транспорту, проявляйте пильність до підозрілих  предметів/осіб шляхом негайного інформування працівників станцій або відповідних правоохоронних органів. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних