Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання сесії селищної ради

Дата: 26.10.2021 15:36
Кількість переглядів: 910

Сьогодні, 26 жовтня 2021 року, під головуванням селищного голови Віктора Терещенка відбулось пленарне засідання 20 сесії 8 скликання Великобурлуцької селищної ради.

У роботі сесії з 26 депутатів взяли участь 15, а також керівники комунальних підприємств селищної ради, начальники управлінь та відділів селищної ради. На розгляд було винесено 22 питання порядку денного, які попередньо були опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.

Під час засідання обранці затвердили Положення про відділ благоустрою та комунальної власності Великобурлуцької селищної ради в новій редакції; Регламент Великобурлуцької селищної ради в новій редакції; зміни до структури апарату та виконавчих органів Великобурлуцької селищної ради; звіт про виконання бюджету Великобурлуцької територіальної громади за 9 місяців 2021 року та зміни до рішення 3 сесії 8 скликання № 76-8 від 23 грудня 2020 року Великобурлуцької селищної ради «Про бюджет Великобурлуцької селищної територіальної громади на 2021 рік».

Були ухвалені рішення про прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Великобурлуцького району у комунальну власність Великобурлуцької селищної ради; про передачу пально-мастильних матеріалів Управлінню освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради; про передачу об’єктів нерухомого майна в оперативне управління Комунальній установі «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Великобурлуцької селищної ради.

Затверджено персональний склад аукціонної комісії з відчуження об’єктів комунальної власності територіальної громади Великобурлуцької селищної ради в новій редакції; склад конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Великобурлуцької територіальної громади» в новій редакції та  Положення про порядок списання майна комунальної власності Великобурлуцької територіальної громади.

Рішеннями сесії також були внесені зміни до Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцька центральна лікарня» Великобурлуцької селищної ради на 2021 рік» та до Програми підтримки Комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Великобурлуцької селищної ради на 2021 рік, а також затверджено нову Програму розвитку фізичної культури і спорту в закладах освіти Великобурлуцької селищної ради на 2021-2025 роки.

В ході сесії депутати затвердили «Генеральний план та план зонування території (у складі генерального плану) смт Великий Бурлук Великобурлуцької селищної ради Куп’янського (колишнього Великобурлуцького) району Харківської області».

Також були розглянуті низка земельних питань та ухвалені відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.