Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У громаді з професійним святом привітали бібліотекарів

Дата: 30.09.2021 15:20
Кількість переглядів: 692

Сьогодні, 30 вересня,  відзначається Всеукраїнський день бібліотек. З цієї нагоди в читальній залі Великобурлуцької публічної бібліотеки відбулися святкові урочистості, на які запросили працівників бібліотечних установ Великобурлуцької територіальної громади. Всіх присутніх привітав селищний голова Віктор Терещенко. 

 «Можливо результати роботи працівників бібліотечної справи одразу й непомітні, але їх видно через роки, коли підвищується рівень освіти і культури як у дорослих, так і у підростаючого покоління. Сьогодні в наше життя стрімко ввійшли сучасні новітні технології, інтернет, різноманітні гаджети, і це вплинуло на стилі і методи вашої роботи. У бібліотеках нашої громади останнім часом широко запроваджуються нові цікаві форми роботи з читачами: квести, тренінги, майстер-класи.  Бажаю вам, шановні, і надалі творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі. І щоб держава змінила підходи до оцінки вашої нелегкої праці», - заначив Віктор Терещенко.

У день професійного свята за сумлінну та плідну працю, ініціативність, професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток культурного життя громади Почесною грамотою Великобурлуцької селищної ради нагороджено завідувача Площанської сільської бібліотеки-філії Наталю Демченко, завідувача Першогнилицької сільської бібліотеки-філії Валентину Байрамову та завідувача Григорівської сільської бібліотеки-філії Марину Купіну.

Грамотами Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради відзначили завідувача Новоолександрівської сільської бібліотеки-філії Аллу Карлову та завідувача Хатнянської сільської бібліотеки-філії Ларису Маркіну.

Своїх колег цього дня також привітали директор КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» Галина Фендрикова, директор КЗ «Великобурлуцький краєзнавчий музей Великобурлуцької селищної ради» Алла Пасинок, головний спеціаліст Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради Оксана Бєлічко.

Під час святкових урочистостей оголосили результати конкурсу на кращий сценарій масового заходу, який  вперше цього року проводився серед працівників бібліотек Великобурлуцької громади, і відзначили його переможців.

А на завершення заходу бібліотекарі отримали музичне вітання від аматора сцени Сергія Бутенка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.