Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У громаді проводиться профілактичних захід «Урок»

Дата: 28.09.2021 10:07
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

 

Як повідомляє Служба у справах дітей та сім’ї Великобурлуцької селищної ради, з 15 вересня по 31 жовтня 2021 року на території Великобурлуцької територіальної громади проводяться заходи в межах Всеукраїнського рейду «Урок». Метою цих заходів є: виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до занять з початку навчального року та вжиття заходів щодо повернення їх до навчання; усунення причин, що перешкоджають дітям отримати обов’язкову загальну середню освіту; обстеження умов проживання дітей у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, вжиття заходів щодо надання дітям із цих сімей адресної допомоги у підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового періоду 2021-2022 років.

Розроблено та затверджено графік проведення рейдів: «Вулиця», «Вокзал», «Підліток», «Урок» щодо профілактики негативних явищ та попередження злочинності в підлітковому середовищі.

Якщо Вам стало відомо про дітей, які перебувають у неналежному стані та потребують допомоги, які залишились без догляду дорослих, повідомте письмово чи за телефоном службу у справах дітей  та сім’ї за номером 5-31-10.

         В рамках рейду «Урок» оголошується проведення благодійної акції «Школярик». Прийняти участь в акції можуть всі бажаючі працівники підприємств, установ, організацій та мешканці об’єднаної територіальної громади. Якщо ваші діти виросли і дитячі речі стали замалими для них, ви можете їх передати іншим дітям або в службу у справах дітей та сім’ї для надання речової допомоги тим дітям, які її потребують. Необхідною допомогою буде і придбання шкільних канцелярських товарів.

         Долучайтесь і ви до цього руху, щоб життя хоча б однієї дитини змінилося на краще.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних