Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сесія не відбулася через неявку депутатів

Дата: 27.09.2021 15:22
Кількість переглядів: 445

Фото без опису

Чергове засідання 18 сесії Великобурлуцької селищної ради восьмого скликання, заплановане на 27 вересня 2021 року, не відбулося через відсутність кворуму. Із 26 депутатів були присутні 7 (сім).

На сесії депутати мали розглянути сімнадцять питань, у тому числі:  затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту покрівлі даху будівлі котельні по вул. Осіянська в смт Великий Бурлук; прогноз бюджету громади на 2022-2024 роки та внесення змін до бюджету на поточний рік.

Серед питань, які потребують невідкладного розгляду депутатським корпусом та прийняття відповідних рішень, є також питання внесення змін до Програми підтримки КНП «Великобурлуцький Центр ПМСД» на 2021 рік, оскільки  стосується воно виділення додаткових коштів на забезпечення пільговими рецептами учасників АТО та дітей з особливими потребами, на придбання туберкуліну дітям та на забезпечення лікарськими засобами онкохворих.

Перенесення строків проведення сесії через неявку депутатів також призводить до скорочення термінів подання документів до казначейства, що в свою чергу спричинить невчасну виплату заробітної плати працівникам Великобурлуцької центральної лікарні та створить додаткову соціальну напругу в громаді.

Наступне пленарне засідання призначене на 29 вересня 2021 року.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних