Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Творча зустріч з поетом Володимиром Антоненко

Дата: 24.09.2021 10:40
Кількість переглядів: 628

Фото без опису

23 вересня 2021 року у Великобурлуцькій публічній бібліотеці відбулася поетична зустріч «Зріє колосом творча нива», приурочена 75-літньому ювілею місцевого поета, мешканця с. Підсереднє Володимира Порфирійовича Антоненка.

Душа кожного поета – передусім, у його віршах. Поезія нашого земляка стала його долею. Крім великого таланту він має щире серце і добру душу, тонко сприймає пульс життя.

Бібліотека давно вже стала традиційним місцем для зібрань творчих людей, тих, хто вміє відчувати душею красу слова. Цього дня до читальної зали завітали почесні гості свята: Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, колишні колеги з освітянської ниви, представники літературної спільноти Великобурлуччини, близькі та друзі ювіляра.

Розпочинаючи творчу зустріч, ведучі розповіли про життєвий і творчий шлях поета. А далі, впродовж всього заходу на адресу винуватця торжества звучали  найщиріші слова привітань та побажань. Особливо цікаво, оригінально та зворушливо звучали привітання в віршах та піснях. Виступ самого героя дійства, який в ході спілкування презентував свої нові вірші, супроводжувався частими оплесками та щирими посмішками, адже поезія В.П. Антоненка нікого не залишає байдужим. В ній, як і в багатій палітрі самого митця є все – і гордість за славне минуле рідного краю, і біль за трагічні сторінки історії, і неоднозначна оцінка складних соціальних процесів сьогодення, і звичайно ж вічні теми – кохання, дружба, щире тепло людських взаємин.

Зустріч була теплою, жвавою і невимушеною. Талановитий поет зацікавив присутніх своїм баченням створення поетичних образів та зарядив своїм життєвим позитивом.

Ще раз дякуємо Володимиру Порфирійовичу за хвилини прекрасного, бо спілкування з ним – це незабутній діалог, що надихає, випромінює світло і душевну доброту!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних