Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У селищній раді відбулася щотижнева нарада

Дата: 22.09.2021 15:09
Кількість переглядів: 822

Фото без опису

21 вересня Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко провів щотижневу робочу нараду з працівниками апарату та начальниками структурних підрозділів селищної ради, старостами старостинських округів та керівниками ряду установ та організацій, розташованих на території громади.

В ході наради обговорили стан захворюваності на COVID-19 та роботу, проведену КНП «Великобурлуцький центр первинної медико – санітарної допомоги» з вакцинації населення. З підсумковою інформацією з даного питання виступила директор КНП «Великобурлуцький центр ПМСД» Тетяна Доля. Про хід вакцинації в закладах освіти Великобурлуцької селищної ради доповів начальник Управління освіти, культури та спорту Олександр Мельников. Як він зазначив, в основному заклади освіти мають 80% працівників з повним курсом вакцинації. На жаль, на даний час на низькому рівні залишаються показники з вакцинації працівників у закладах освіти Підсереднянського та Шипуватського старостинських округів та у дитячо-юнацькій спортивній школі смт Великий Бурлук. В зв’язку з цим начальнику Управління Олександру Мельникову було доручено взяти під особистий контроль проходження вакцинації  педагогічними працівниками та ініціювати проведення батьківських зборів у Шипуватському та Підсереднянському ліцеях та дошкільних закладах.

Про організацію передачі в оренду майна комунальної власності Великобурлуцької селищної ради на нараді доповідала головний спеціаліст відділу благоустрою та комунальної власності  Ірина Герман. З моменту  приєднання старостинських округів до селищної ради постійно проводиться робота по виявленню, реєстрації, передачі в оперативне управління, передачі в оренду та інші заходи, що стосуються  комунального майна. Всі об’єкти комунальної власності, які орендувалися, та в подальшому будуть орендуватися внесені до електронної торгової системи. Проведено звірку з орендарями по орендній платі за комунальне майно, зроблені розрахунки по відшкодуванню плати з оренди, виставлені акти наданих послуг з оренди та виставлені рахунки.

З початку року, після закінчення строку договору оренди, заключено нових договорів: - по КУ «Трудовий архів» - 8 шт, ще по 4 об’єктам проводиться формування лотів для виставлення на аукціон до ЕТС; - по Комунальному некомерційному підприємству «Великобурлуцька центральна лікарня» на сьогодні формується лот для виставлення на аукціон до ЕТС; - по відділу освіти - 5 договорів, 2 договори додаткові на продовження; - по фінансовому управлінню укладено 3 договори, ще 1 перебуває в розробці. Селищною радою було оголошено конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності на проведення незалежної оцінки вартості об’єкта нерухомого майна комунальної власності, а саме нежитлова будівля стадіону, яка розташована за адресою: смт Великий Бурлук, вул. Слобожанська, 131. Конкурс відбувся  15 вересня  2021 року. Переможцем конкурсу визнано ФОП Зіненко О.В., який запропонував найнижчу вартість виконання робіт.

 

Про роботу, проведену Великобурлуцьким селищним центром соціальних служб у поточному році, доповіла директор цієї установи Віта Шишкова. Вона зазначила, що Центром постійно здійснюється соціальне супроводження дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, їм надано 175 соціальних послуг. Загалом надано 432 соціальні послуги вразливим категоріям населення Великобурлуцької громади.

        

Начальник Першого відділу Куп’янського РТЦК та СП підполковник Олексій Груздєв звернувся до присутніх на нараді керівників установ та організацій з проханням сприяти явці до відділу військовозобов’язаних громадян та  відповідально поставитись до цього питання, так як законом передбачена адміністративна відповідальність за невиконання військового обов’язку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних