Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чисте довкілля починається з кожного

Дата: 17.09.2021 13:03
Кількість переглядів: 670

Фото без опису

18 вересня 2021 року Всесвітній день прибирання. Україна разом із мільйонами активістів із 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Гаслом даного заходу є: «Побачив. Прибери».

Мета акції – очистити забруднені території від сміття й мотивувати громадян зменшувати кількість відходів, ставати більш свідомими та ековідповідальними. Важливо підтримувати чистоту протягом року, а зібране сміття доносити до сміттєвих баків. 

Заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття та культури чистоти, кожен житель нашої планети із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються.

На території Великобурлуцької селищної ради на постійній основі питаннями чистоти території займається відділ благоустрою та комунальної власності, який очолює Горбушин Борис Володимирович. 33 працівника, в тому числі 23, які працюють на територіях 9 старостинських округах, щодня працюють задля чистоти нашого довкілля та благоустрою. Протягом 8 місяців поточного року зібрано 436,2 тонн сміття, ліквідовано 18 несанкціонованих сміттєзвалищ. На території селищної ради встановлені 100 баків для сміття, які постійно вивозяться. Також встановлені 6 баків для збору пластику. Вже закуплені та протягом вересня будуть встановлені в 13 населених пунктах старостинських округів 13 баків для збирання пластику і 13 баків для збирання скла. Великобурлуцькою селищною радою придбано в 2020 році прес для пластику, який встановлено на комунальному водоканалізаційному підприємстві «Великобурлуцький Водоканал». В цьому році спресовано 1719 кг. пластику, з прожажу якого отримано кошти в розмірі 14604 грн.., які використано для благоустрою нашого селища.

Тож долучимося 18 вересня 2021 року, кожен від мала до велика, до акції «Всесвітнього дня прибирання» шляхом прибирання своїх прибудинкових територій. Великобурлуцька селищна рада закликає всіх мешканців нашої громади залишитись небайдужими до даного заходу і приєднатись піднявши кинуті кимось із нас бутилки, папірці, пластикові пакети, прибравши зав’янувші квіти з клумб, впавші яблуки з яблунь і т.і.

Кожному учаснику, партнеру, волонтеру та координатору, які стануть учасниками акції, будемо вдячні за персональний внесок у розвиток екологічної культури.  Зробимо нашу громаду чистою разом! 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних