Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Віктор Терещенко привітав педагогів, учнів і батьків з Днем знань

Дата: 01.09.2021 16:14
Кількість переглядів: 692

Фото без опису

Сьогодні, 1 вересня, у закладах загальної середньої освіти Великобурлуцької громади відбулися урочисті лінійки, присвячені традиційному шкільному святу – Дню знань. З початком нового 2021-2022 навчального року учнів та їх батьків, вчителів привітали представники Великобурлуцької селищної ради.

 

На святкові заходи, що проходили у КЗ «Великобурлуцький ліцей», завітали Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, начальник Управління освіти, культури та спорту селищної ради Олександр Мельников, начальник Першого відділу Куп’янського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олексій Груздєв. Разом із директором ліцею Аллою Скидан вони привітали дітей з початком нового навчального року.

Звертаючись до першокласників, селищний голова побажав їм добре навчатися  і радувати своїми успіхами батьків та вчителів. Випускникам, для яких цей рік буде останнім в стінах рідного ліцею, побажав докласти максимум зусиль, щоб успішно завершити навчальний рік, вдало пройти тестові випробування, визначитися з вибором професії та вступити до омріяних освітніх закладів. Батькам та педагогам, які вкладають у дітей свою душу і серце, він побажав терпіння, завжди підтримувати своїх вихованців в усіх їх починаннях.

У 2021 році вперше переступили поріг цього навчального закладу 47 першокласників, яких радо зустріли вчителі – Ольга  Василенко та Неля  Дєвочко. А всього у Великобурлуцькій громаді шкільний дзвоник покликав за парти 96 першокласників. У День знань, 1 вересня, всі вони отримали в подарунок від Великобурлуцької селищної ради подарункові набори шкільного приладдя.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних