Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначили День села Катеринівка

Дата: 31.08.2021 22:05
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

Святкова концертна програма, що проходила 28 серпня в Катеринівському сільському Будинку культури, розпочалася з виступу хору «Червоні маки» та демонстрації кліпу «Село моє - душі криниця».

Ведучі Антоніна Оковита і Яна Оковита  запросили на сцену почесних гостей: Великобурлуцького селищного голову Віктора Терещенка,  старосту Катеринівського старостинського округу Олега Шкарупету, директора ТОВ «ЮРБОР-АГРО» Юрія Склярова, керівника фермерського господарства Володимира Носача, представника ТОВ «Джерело» Любов Овсяннікову, директора КЗ «Катеринівський ліцей» Сергія Латиша, протоієрея Свято-Преображенського храму в селищі Великий Бурлук отця Іоанна. Всі вони щиро привітали катеринівчан зі святом.

Катеринівка – красиве і квітуче село, та справжньою гордістю є його мешканці. Скромні і працьовиті вони не звикли до слави, але їх щоденна праця і життя – то джерело людської мудрості і самовідданості. Немало добрих слів прозвучало цього дня на адресу старожилів: Івана Андрійовича Андрущенка (1928 року народження), Клавдії Петрівни Холод (1928 року народження), Євгенії Павлівни Шкарупети (1933 року народження), Раїси Омелянівни Андрущенко (1935 року народження).

На святі привітали подружжя, які прожили в парі 25 років: Сергія Кісіля і Ірини Довгій, Анатолія Занченка і Тетяни Василенко, Сергія Рудака і Світлани Шандури.

Приємно зазначити, що в більшості родин в  цьому селі панує любов і злагода, виховуються працелюбні і шанобливі діти. У цьому році в сім’ї катеринівчан Олега та Анжели Бахмет народилася донечка Ніколь, а у Валерія та Олени Юр’євих - синок Ярослав. Їх та родини, у яких минулого року також народилися немовлята, урочисто привітали та вручили подарунки.

Привітали іменинників: Олександра Андрущенка, Сергія Рудака та Олену Атаманенко, день народження у яких співпав з Днем села.

Вшановували на святі і багатодітних матерів, які народили трьох та більше дітей, бо їм випала велика місія народжувати і виховувати майбутніх громадян нашої держави! Так, поздоровлення отримала жителька села Людмила Хлищенко, якій в 2021 році було присвоєно почесне звання «Мати – героїня».

Катеринівка здавна славиться народними умільцями та талановитими майстринями, які зберігають українські традиції. В цей день  на  святі  були представлені роботи (іграшки, вив’язані гачком) Світлани Кривулі. До речі, Світлана Анатоліївна брала активну участь у створенні вишитої мапи Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади. Вона вишила один із її фрагментів - карту Катеринівки.

Усім цим жителям села були вручені цінні подарунки від Великобурлуцької селищної ради і Катеринівського старостинського округу,  а також прозвучали музичні вітання у виконанні солістів Катеринівського СБК: Софії Боровко,  Юлії Романенко,  Вікторії Колісніченко, Наталії Зуєвої, Надії Андрущенко, дуету «Вишеньки», гурту «Весна», дитячих ансамблів  «Молодість» і «Росинки», ансамблю «Україночки», танцювальних колективів «Веселка» і «Зернятко».

На святі висловили подяку жителям Катеринівки, без чиєї праці неможливо уявити ні будні, ні свята: завідувачці Катеринівським фельдшерсько-акушерським пунктом Наталії  Шкарупеті та молодшій медичній сестрі Галині Стрельченко; поштаркам Тамарі Андрущенко і Ларисі Оковитій; директору ліцею Сергію Латишу, вчительці географії Яні Луценко, вчителю іноземної мови Володимиру Бондарю, вчительці української мови Людмилі Бондар, вчительці початкових класів Ользі Абраменко, які постійно допомагають в проведенні святкових заходів та спортивних змагань; беззмінному кашовару Віктору Гречихіну; Віті Андрущенко, Світлані Савченко, Андрію Андрущенку і Сергію Рудаку, які дбають про красу і благоустрій в населеному пункті; фермеру Володимиру Носачу, який надав велику спонсорську допомогу для ремонту в селі приміщення під тренажерний зал, придбав і встановив у ньому нове спортивне обладнання. Урочисте відкриття цього тренажерного залу відбулося саме 28 серпня. Відтепер у катеринівців з’явилося місце для відпочинку ще й з користю для здоров’я.

Серед присутніх на урочистостях розігрувалася святкова лотерея, призи на яку були надані Катеринівським офісом старости, місцевими приватними підприємцями та директором ТОВ «ЮРБОР – АГРО»  Юрієм Скляровим.

Після концерту у парку розпочалися спортивні змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки, армреслінгу, гирьового спорту, імпровізованої рибалки. Діти розважалися на надувній гірці, смакували солодкою ватою. Смачною польовою кашею всіх пригощали Віктор Гречихін, Сергій Андрущенко та Микола Колісніченко. А завершилося свято дискотекою під відкритим небом та грандіозним феєрверком.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних