Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Великому Бурлуку проведено урочисту церемонію підняття Державного Прапора України

Дата: 23.08.2021 15:21
Кількість переглядів: 448

У заході, що відбувся сьогодні, 23 серпня, біля пам’ятника Тарасу Шевченку, взяли участь керівництво та працівники Великобурлуцької селищної  ради, представники депутатського корпусу та громадськість селища.

Почесне право підняти прапор було надано військовослужбовцям Першого відділу Куп’янського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  Миколі Костяному та Павлу Лухтирському.

З вітальним словом з нагоди визначного державного свята - Дня Державного Прапора України до присутніх звернувся Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко.

«Сьогодні, напередодні 30-ї річниці незалежності, наша країна офіційно відзначає День Державного Прапора України. Це свято - символ багатьох поколінь українців, символ держави, яка свого часу проходила трагічні і героїчні моменти свого становлення.  Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та велику працелюбність українців. І зараз для нашої держави дуже нелегкий період, час перевіряє нас на толерантність, мудрість і єдність. Хочу побажати, щоб Державний Прапор, Державний Герб і Державний Гімн України стали для нашої нації оберегами, які наповнюють серце почуттям патріотизму і любові до Батьківщини», - зазначив Віктор Терещенко.

Він також побажав доброго здоров’я, щастя і добробуту кожній родині, а головне – миру і процвітання нашій державі.

На жаль, Україна відзначає цю дату, знов ведучи боротьбу з агресором, що посягає на нашу територіальну цілісність. На сході країни гинуть мирні жителі і військові. Присутні на сьогоднішній урочистій церемонії хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих захисників, громадян та усіх патріотів, які відділи своє життя за незалежність і суверенітет України.

На знак шани і пам'яті великого генія українського народу керівництвом громади було покладено квіти до підніжжя пам'ятника Тарасу Шевченку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.