Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 серпня День села відзначили в Новій Олександрівці

Дата: 17.08.2021 15:58
Кількість переглядів: 1117

Фото без опису

На урочисті заходи та концертну програму, що проходили у сільському Будинку культури, завітало чимало мешканців та гостей села, серед яких були секретар Великобурлуцької селищної ради Альона Арестова, директор Базового КЗ "Великобурлуцький Будинок культури" Олена Гурська, завідувач громадської приймальні народного депутата України Дмитра Шенцева на Великобурлуччині Ніна Капленко. 
В фойє Будинку культури було облаштовано виставку робіт місцевих умільців, стенди з фото кращих клумб жителів села та фото-стенд “Історія моєї громади”.
Староста Новоолександрівського старостинського округу Віра Маренич привітала всіх присутніх зі святом, а також відзначила тих людей, які небайдужі до життя в громаді. Родини Марченко Є.І., Кравченко Н.І., Зубко В.І., Маренич Л.О., Корнейко Л.І., Селевко О.С., Корнейко Л.С., Чугаєвої Н.І.  отримали подарунки за кращі клумби і подвір’я. 
У цьому році в селі народилося троє малят: Платон Маренич, Ярослав Гриценко і Мія Бєлєвець. Для цих діток передбачили подарунки. 
Вітали у цей день ювілярів та подружні пари, які відзначили срібне весілля. Для всіх номінацій звучали музичні привітання. 
Після концерту всіх присутніх пригощали смачним кулішем і напоями. Також було організовано ярмарок, на якому можна було придбати  різноманітні солодощі і страви.
Святкування продовжилися спортивними змаганнями і різноманітними конкурсами. Дітлахи залюбки розважалися на батуті та надувній гірці, що були надані Благодійним фондом народного депутата Дмитра Шенцева.
А закінчилися гуляння  феєрверком, який подарували своїм землякам Шпитальний К.І. та Руденко Р.А., та дискотекою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних