Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася 16 позачергова сесія Великобурлуцької селищної ради 8 скликання

Дата: 11.08.2021 16:56
Кількість переглядів: 670

Фото без опису

В ході пленарного засідання, яке 10 серпня 2021 року провела секретар Великобурлуцької селищної ради Альона Арестова, було затверджено:

- Програму щодо відзначення, матеріального заохочення художніх колективів та окремих осіб Великобурлуцької територіальної громади на 2021-2023 роки;

- Програму проведення святкових та культурно-масових заходів клубними закладами культури Великобурлуцької селищної територіальної громади на 2021-2023 роки;

- Програму проведення святкових та культурно-масових заходів Комунального закладу «Великобурлуцька дитяча музична школа Великобурлуцької селищної ради» на 2021-2023 роки;

- Програму оздоровлення та відпочинку дітей Великобурлуцької територіальної громади на 2021-2023 роки;

- Положення про проведення громадських слухань на території Великобурлуцької селищної ради;

- Програму забезпечення пожежної безпеки, охорони праці та підготовки до опалювального періоду 2021-2022 років Великобурлуцької селищної ради та старостинських округів селищної ради (пункт 8 Програми, який стосується ремонту покрівлі даху (288,5 кв.м) нежитлової будівлі котельні за адресою: смт Великий Бурлук, вулиця Осіянська, будинок 23А, депутати вже вдруге зняли з розгляду та відправили на доопрацювання).

Депутатами було знято з розгляду і питання про виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт покрівлі даху нежитлової будівлі котельні за адресою:  смт Великий Бурлук, вулиця Осіянська, будинок 23А (загальна площа 288,5 кв.м)».

Рішенням сесії були затверджені ставки орендної плати підприємствам і організаціям, що надають соціально важливі послуги населенню Великобурлуцької селищної ради.  Так, для Акціонерного товариства «Укрпошта» та Комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький Центр первинної медико-санітарної допомоги» встановлено річну орендну плату за оренду нерухомого майна у розмірі 1 гривні на рік.

В ході засідання також були прийняті рішення про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування Шкарупеті Олегу Леонідовичу та Гунченку Віктору Михайловичу;  про внесення змін до Програми благоустрою смт Великий Бурлук на 2021 рік та про внесення змін до бюджету Великобурлуцької селищної територіальної громади на 2021 рік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних