Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна спільної власності територіальної громади Великобурлуцької селищної ради

Дата: 05.08.2021 15:24
Кількість переглядів: 562

 

 

Назва об’єкта оцінки: Нежитлова будівля стадіону 45,9 кв.м, основною площею 26,2 кв.м, допоміжною -19,7 кв.м, споруди при цій будівлі: огорожа (літ №-1) -485 м, огорожа (літ №-2) – 59 м.

Місцезнаходження об’єкта: смт Великий Бурлук, вул. Слобожанська, 131.

Власник: Великобурлуцька селищна рада.

Мета проведення незалежної оцінки — визначення ринкової вартості об’єкту оцінки для бухгалтерських цілей.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 № 2075 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 року за № 60/28190.

Вимогами до претендентів для участі в конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності є наявність:

  • відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно оцінки об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, виданими відповідно до чинного законодавства України;
  • досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна;
  • переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна;
  • письмової згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено суб’єктом оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна.

Для участі в конкурсі необхідно подати: конкурсну документацію. Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

До підтвердних документів належать:

  • заява на участь у конкурсі за встановленою формою;
  • копія установчого документа претендента;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;
  • письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів;
  • копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;
  • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Копії документів завіряються претендентом, який відповідає за їх достовірність.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

Конкурсна пропозиція повинна містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт.

Конкурс відбудеться 15 вересня 2021 року о 10-ій годині в приміщенні Великобурлуцької селищної ради за адресою Харківська область, Куп’янський район, смт Великий Бурлук, вул. Центральна, 9.

Телефон для довідок (057)-52-5-3110

Кінцевий термін подання конкурсної документації 10 вересня 2021 року.

 

Конкурсна комісія

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.