Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває підготовка святкових заходів до 30-ї річниці Незалежності України та Дня громади

Дата: 03.08.2021 14:10
Кількість переглядів: 1210

Фото без опису

Питання організації та проведення урочистих заходів до святкових і визначних дат розглянули сьогодні, 03 серпня, у Великобурлуцькій селищній раді в ході щотижневої робочої наради, яку зі старостами старостинських округів та керівниками структурних підрозділів провела секретар селищної ради Альона Арестова.

Традиційно в серпні у селищі Великий Бурлук відзначають День Державного Прапора України, День Незалежності України та День Великобурлуцької територіальної громади.

Як повідомила головний спеціаліст Управління освіти, культури та спорту селищної ради Оксана Бєлічко, у поточному році святкування розпочнеться 21 серпня. Цього дня зранку в центрі Великого Бурлука заплановано провести ярмарок сільгосппродукції, а о 17:00 год. – урочистості.

Базовий комунальний заклад «Великобурлуцький Будинок культури Великобурлуцької селищної ради» до 30-ї річниці Незалежності України та Дня Великобурлуцької територіальної громади підготував святковий концерт «Громада – це ми!». Вперше у проведенні свята братимуть участь усі старостинські округи Великобурлуцької селищної ради. Свої таланти продемонструють і представники сільських закладів культури та народні умільці.

До 30-ї річниці Незалежності України Великобурлуцьким Будинком культури оголошено конкурс «Серпневий букет». На святі усі округи громади будуть представляти свої букети, виготовлені з природних матеріалів та польових квітів.

Великобурлуцький краєзнавчий музей до 90-ї річниці від дня заснування газети «Вісник Великобурлуччини», яка також відзначатиметься 21 серпня, підготує пам’ятний стенд «Сторінки часопису». Також буде оформлено стенд під назвою «Більше, ніж просто творчість» з вишивками майстрині нашого краю Марії Голобородько.

Під час святкування у парковій зоні діятиме «Містечко майстрів та умільців», де будуть представлені різноманітні вироби ручної роботи.

Музичний подарунок отримають жителі та гості Великобурлуцької громади і від благодійного фонду народного депутата України Дмитра Шенцева. О вечірній порі з концертною програмою виступить вокально – інструментальна група «Міраж».

В селищі Великий Бурлук 23 серпня, у День Державного Прапора України, відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора «Тільки у нас на Україні такі чудові прапори». А о 9:00 год. жителів громади запрошують долучитися до патріотичного велофлешмобу.

У День Незалежності України, 24 серпня, о 19:00 год. у парковій зоні смт Великий Бурлук буде організовано вечір відпочинку у форматі святкової дискотеки.

Низку святкових заходів до Дня Незалежності та Дня Державного Прапора України підготують та проведуть клубні заклади культури на території старостинських округів. Також, починаючи з серпня, у старостинських округах Великобурлуцької селищної ради відзначатимуть День села.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних