Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває підготовка святкових заходів до 30-ї річниці Незалежності України та Дня громади

Дата: 03.08.2021 14:10
Кількість переглядів: 1188

Фото без опису

Питання організації та проведення урочистих заходів до святкових і визначних дат розглянули сьогодні, 03 серпня, у Великобурлуцькій селищній раді в ході щотижневої робочої наради, яку зі старостами старостинських округів та керівниками структурних підрозділів провела секретар селищної ради Альона Арестова.

Традиційно в серпні у селищі Великий Бурлук відзначають День Державного Прапора України, День Незалежності України та День Великобурлуцької територіальної громади.

Як повідомила головний спеціаліст Управління освіти, культури та спорту селищної ради Оксана Бєлічко, у поточному році святкування розпочнеться 21 серпня. Цього дня зранку в центрі Великого Бурлука заплановано провести ярмарок сільгосппродукції, а о 17:00 год. – урочистості.

Базовий комунальний заклад «Великобурлуцький Будинок культури Великобурлуцької селищної ради» до 30-ї річниці Незалежності України та Дня Великобурлуцької територіальної громади підготував святковий концерт «Громада – це ми!». Вперше у проведенні свята братимуть участь усі старостинські округи Великобурлуцької селищної ради. Свої таланти продемонструють і представники сільських закладів культури та народні умільці.

До 30-ї річниці Незалежності України Великобурлуцьким Будинком культури оголошено конкурс «Серпневий букет». На святі усі округи громади будуть представляти свої букети, виготовлені з природних матеріалів та польових квітів.

Великобурлуцький краєзнавчий музей до 90-ї річниці від дня заснування газети «Вісник Великобурлуччини», яка також відзначатиметься 21 серпня, підготує пам’ятний стенд «Сторінки часопису». Також буде оформлено стенд під назвою «Більше, ніж просто творчість» з вишивками майстрині нашого краю Марії Голобородько.

Під час святкування у парковій зоні діятиме «Містечко майстрів та умільців», де будуть представлені різноманітні вироби ручної роботи.

Музичний подарунок отримають жителі та гості Великобурлуцької громади і від благодійного фонду народного депутата України Дмитра Шенцева. О вечірній порі з концертною програмою виступить вокально – інструментальна група «Міраж».

В селищі Великий Бурлук 23 серпня, у День Державного Прапора України, відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора «Тільки у нас на Україні такі чудові прапори». А о 9:00 год. жителів громади запрошують долучитися до патріотичного велофлешмобу.

У День Незалежності України, 24 серпня, о 19:00 год. у парковій зоні смт Великий Бурлук буде організовано вечір відпочинку у форматі святкової дискотеки.

Низку святкових заходів до Дня Незалежності та Дня Державного Прапора України підготують та проведуть клубні заклади культури на території старостинських округів. Також, починаючи з серпня, у старостинських округах Великобурлуцької селищної ради відзначатимуть День села.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних