Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Григорівського старостинського округу

Дата: 29.07.2021 10:52
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

У ІІ кварталі поточного року в Григорівському старостинському окрузі продовжувалась робота з підтримки санітарного стану паркових зон, дитячих майданчиків, стадіонів, територій комунальних закладів, вулиць у населених пунктах, кладовищ, а також біля пам’ятників та обелісків воїнам, загиблим в роки Другої світової війни. Значна увага приділяється косінню бур’янів, порослі та трави по вулицях, біля покинутих будівель. Систематично видаляють бур’ян і на узбіччях доріг як у самих населених пунктах, так і по придорожній смузі автошляхів. Для цих цілей виділяють трактор з косаркою Великобурлуцький КВКП «Водоканал» та сільськогосподарське підприємство ПП «Джерело».

За інформацією старости округу Віктора Гунченка, у селах Григорівка та Хатнє впорядкували і пофарбували колодязі загального користування та огорожі навколо них. В селі Хатнє було приведено в належний стан та пофарбовано дитячий майданчик.

Проводиться косметичний ремонт Григорівського Будинку культури та Хатнянського сільського клубу. У цих будівлях пофарбовано сцену, вікна, двері, побілено зовнішні стіни.

В селі Григорівка здійснюється капітальний ремонт пам’ятного знаку Герою Радянського Союзу Івану Герасимовичу Кисельову.

У травні за підтримки керівництва сільськогосподарського підприємства ТОВ «Зоря» та місцевих жителів в селі Хатнє оперативно було замінено глибинний насос на свердловині.

У населених пунктах проводиться обслуговування вуличного освітлення, своєчасно замінюються  лампи та ліхтарі.

На сьогодні в старостинському окрузі розпочато підготовку до проведення святкових урочистих заходів з нагоди відзначення 30-ї річниці незалежності України та Дня села.  

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних