Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Григорівського старостинського округу

Дата: 29.07.2021 10:52
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

У ІІ кварталі поточного року в Григорівському старостинському окрузі продовжувалась робота з підтримки санітарного стану паркових зон, дитячих майданчиків, стадіонів, територій комунальних закладів, вулиць у населених пунктах, кладовищ, а також біля пам’ятників та обелісків воїнам, загиблим в роки Другої світової війни. Значна увага приділяється косінню бур’янів, порослі та трави по вулицях, біля покинутих будівель. Систематично видаляють бур’ян і на узбіччях доріг як у самих населених пунктах, так і по придорожній смузі автошляхів. Для цих цілей виділяють трактор з косаркою Великобурлуцький КВКП «Водоканал» та сільськогосподарське підприємство ПП «Джерело».

За інформацією старости округу Віктора Гунченка, у селах Григорівка та Хатнє впорядкували і пофарбували колодязі загального користування та огорожі навколо них. В селі Хатнє було приведено в належний стан та пофарбовано дитячий майданчик.

Проводиться косметичний ремонт Григорівського Будинку культури та Хатнянського сільського клубу. У цих будівлях пофарбовано сцену, вікна, двері, побілено зовнішні стіни.

В селі Григорівка здійснюється капітальний ремонт пам’ятного знаку Герою Радянського Союзу Івану Герасимовичу Кисельову.

У травні за підтримки керівництва сільськогосподарського підприємства ТОВ «Зоря» та місцевих жителів в селі Хатнє оперативно було замінено глибинний насос на свердловині.

У населених пунктах проводиться обслуговування вуличного освітлення, своєчасно замінюються  лампи та ліхтарі.

На сьогодні в старостинському окрузі розпочато підготовку до проведення святкових урочистих заходів з нагоди відзначення 30-ї річниці незалежності України та Дня села.  

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних