Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підбили підсумки роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до Великобурлуцької селищної ради у першому півріччі 2021 року

Дата: 28.07.2021 16:42
Кількість переглядів: 497

Зазначене питання розглянули на щотижневій робочій нараді, яку 27 липня провів Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко з керівниками структурних підрозділів та старостами старостинських округів селищної ради.

Як повідомила начальник загального відділу Ніна Зажарська, за шість місяців поточного року до Великобурлуцької селищної ради надійшло 1699 звернень, з них: поштою – 26; колективних – 14; через уповноважену особу – 9. За відповідний період 2020 року до селищної ради надійшло 820 звернень.

Найбільша кількість звернень стосуються питань землекористування – 1347, що становить 79 % вiд загальної кiлькостi (за вiдповiдний період 2020 року - 662); соцiального захисту – 236, що становить 14 % вiд загальної кiлькостi (за вiдповiдний період 2020 року - 123); житлової полiтики – 32, що становить 2 % вiд загальної кiлькостi (за вiдповiдний період 2020 року - 3), комунального господарства – 18, або 1 % вiд загальної кiлькостi (за вiдповiдний період 2020 року - 32).

Найбільше колективних звернень надійшло від жителів громади з питань функціонування закладiв освiти, ремонту каналiзацiйних мереж багатоквартирних будинків та видалення аварійних дерев.

Серед авторів звернень переважають найменш соціально захищені категорії населення: пенсіонери та безробітні. Цю категорію громадян турбують питання надання субсидії, оплати житлово-комунальних послуг, надання матеріальної допомоги тощо. Так, з проханням виділити матеріальну допомогу до селищної ради у звітному періоді звернулось 66 громадян.

З питань, що належать до житлової політики, переважають питання уточнення поштових адрес, зарахування на квартирний облік, кредитування житлового будівництва.

Робота із зверненнями громадян залишається одним з важливих напрямків діяльності селищної ради. Жодне звернення громадян не залишається поза увагою. Щодо кожного вживаються конкретні заходи реагування. Більшість з отриманих звернень вирішено позитивно, з окремих було надано роз’яснення та консультації.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних