Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Команда «Факел» – чемпіон районного турніру з пляжного волейболу серед ветеранів спорту

Дата: 28.07.2021 13:45
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

24 липня на центральному пляжі м. Куп’янськ було проведено турнір з пляжного волейболу серед команд ветеранів. Цей турнір відбувся за підтримки Куп’янського міського голови Геннадія Мацегори і зібрав вісім найсильніших команд з різних куточків Куп’янського району.

Вже вчетверте організатори обрали формат проведення змагань за формулою «90+». Тобто, сума вікових показників гравців у команді повинна була перевищувати дев’яносто років. Регламентом також було передбачено систему гандикапів для вирівнювання вікової різниці гравців.

«Сліпим» жеребкуванням команди було поділено на дві групи. По дві кращі команди з кожної групи відбирались у стадію півфіналів. Після серії запеклих ігор під спекотним сонцем було визначено півфіналістів, а згодом призерів і переможців змагань.

Третє місце посіла найдосвідченіша куп’янська пара у складі Віктора  Холодкова та Павла  Карнигіна. За відданість волейболу їх було відмічено окремими пам’ятними подарунками від Куп’янської федерації волейболу. Друге місце посів також куп’янський дует – Олексія Марченко та Сергія Костюченко, які зазнали поразки тільки у фінальному поєдинку.

А головний трофей змагань здобули представники Великобурлуцької і Дворічанської волейбольних шкіл - команда «Факел» у складі Віктора Шестопалова та Володимира Домніна.

На офіційній церемонії нагородження всім учасникам змагань і суддівській бригаді було вручено грошові подарунки та напої від спонсорів цього заходу. Призери та переможці турніру були нагороджені грамотами, медалями, кубками, бейсболками та футболками. Змагання відбувалися з дотриманням карантинних рекомендацій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних