Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося пленарне засідання 15 сесії Великобурлуцької селищної ради 8 скликання

Дата: 27.07.2021 10:09
Кількість переглядів: 493

У роботі сесії, яку 26 липня провів Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, також взяли участь голова Куп’янської районної ради Ігор Коваленко, керівники структурних підрозділів селищної ради та ряду комунальних установ і організацій Великобурлуцької громади, поліцейські офіцери громади, представники ЗМІ.

Всього до порядку денного було включено 30 питань, з яких прийнято відповідні рішення. Так, було прийнято рішення про внесення змін до персонального та кількісного складу виконавчого комітету Великобурлуцької селищної ради (з його складу було виведено Тетяну Малик).

У зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутата Олександра Величка за його заявою, згідно з постановою Великобурлуцької селищної територіальної виборчої комісії № 24 від 23 червня 2021 року, було розпочато повноваження депутата Великобурлуцької селищної ради 8 скликання Тетяни Малик. Під час пленарного засідання їй вручили посвідчення депутата Великобурлуцької селищної ради.

 В ході сесії депутати затвердили ряд нових програм:

- Програму соціального захисту окремих категорій населення Великобурлуцької селищної ради на 2021-2023 роки;

- Програму культурно-масових заходів КЗ «Великобурлуцький краєзнавчий музей» на території Великобурлуцької селищної територіальної громади на 2021-2023 роки;

- Програму проведення урочистих та святкових заходів на території Великобурлуцької селищної ради на 2021-2022 роки. Також визначили граничні розміри у кошторисах витрат на підготовку та проведення урочистих святкових заходів до Дня села у старостинських округах з нагоди 30-ї річниці незалежності України: у населених пунктах з чисельністю до 500 жителів – до 15 тис. грн, з чисельністю понад 500 осіб – до 20 тис. грн;

- Програму благоустрою та розвитку інфраструктури Великобурлуцької селищної ради на 2021-2022 роки (фінансовому управлінню селищної ради передбачити кошти в місцевому бюджеті для фінансування Програми у 2021 році в розмірі 3210000,00 грн);

- Програму проведення святкових та культурно-масових заходів публічними бібліотеками Великобурлуцької селищної територіальної громади на 2021-2023 роки.

Прийнято рішення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів та про надання матеріальної допомоги Куценко Тамарі Олександрівні за Програмою соціального захисту окремих категорій населення Великобурлуцької селищної ради на 2021-2023 роки.

Депутати селищної ради надали згоду на організацію співробітництва Великобурлуцької селищної територіальної громади через Великобурлуцьку селищну раду в особі селищного голови Віктора Терещенка з Вільхуватською сільською територіальною громадою в особі сільського голови Василя Сорокіна через Вільхуватську сільську раду у сфері охорони здоров’я у формі спільного фінансування (утримання) комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцька центральна лікарня» Великобурлуцької селищної ради та у сфері соціально-економічного розвитку територій у формі спільного фінансування (утримання) комунальної установи «Трудовий архів» Великобурлуцької селищної ради.

Також було внесено зміни до раніше затверджених Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності, а також до ряду програм:

- Програми підтримки Комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Великобурлуцької селищної ради на 2021 рік (виділено кошти у розмірі 35,2 тис. грн для придбання комп’ютерної техніки);

- Програми розвитку фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Великобурлуцької селищної ради на 2021-2025 роки (щодо потреби у виділенні коштів в сумі 47, 5 тис. грн для належного утримання стадіону в смт Великий Бурлук,  фактично профінансовано 23 750 грн);

- Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцька центральна лікарня» Великобурлуцької селищної ради в галузі капітальних інвестицій на 2021 рік (для забезпечення безперебійного живлення лікарні при аварійному відключенні від основної лінії подачі електроенергії виділено кошти у розмірі 300 тис. грн на придбання дизельного генератора).

Затвердили звіт про результати діяльності поліцейських офіцерів Великобурлуцької територіальної громади за I півріччя 2021 року; звіт про виконання бюджету Великобурлуцької селищної територіальної громади за I півріччя 2021 року та звіт про виконання Програми соціального захисту населення окремих категорій населення Великобурлуцької селищної ради за І півріччя 2021 року.

Рішеннями сесії затверджені Положення про оплату праці в комунальному некомерційному підприємстві «Великобурлуцька центральна лікарня» Великобурлуцької селищної ради; Положення про преміювання працівників комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцька центральна лікарня» та Положення про надання матеріальної допомоги працівникам комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцька центральна лікарня».

На засіданні також було розглянуто ряд земельних питань та прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних