Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася церемонія підняття Державного Прапора України та прапора Національного Олімпійського комітету України

Дата: 23.07.2021 14:31
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

Урочистий захід на підтримку всіх спортсменів-учасників Ігор Олімпіади в Токіо 2020 був проведений сьогодні, 23 липня, в селищі Великий Бурлук.

На церемонії підняття прапорів були присутні Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, керівники установ та огранізацій селища, вчителі фізичної культури, вихованці Великобурлуцької дитячо-юнацької спортивної школи та спортивного клубу «Універсал», керівники та працівники спортивних установ, любителі спорту Великобурлуцької громади.

Почесне право підняти Державний прапор України та прапор Національного Олімпійського комітету України було надано вихованцям спортивних груп Великобурлуцької дитячо-юнацької спортивної школи Тетяні Роленко та Єгору Городинцю.

Учасників урочистої події привітав селищний голова Віктор Терещенко: «Розвиток спорту у будь-якій країні – це індикатор її успішності. Якщо держава приділяє багато уваги розвитку спорту, а це, в першу чергу, молоде покоління, тоді у неї є майбутнє і перспектива. Великобурлуцька селищна рада сьогодні робить все можливе, щоб в громаді розвивався спорт і фізична культура, щоб були зайняті наші діти. Бажаю, щоб олімпійський рух надихав усіх займатися спортом і долучатися до здорового способу життя», - зазначив очільник громади.

Він побажав національній збірній команді України, у складі якої багато і наших земляків – харків’ян, впевнених перемог на різних спортивних локаціях літньої Олімпіади в Токіо, а всім жителям Великобурлуччини – міцного здоров’я.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних