Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Харківський обласний центр служби крові запрошує донорів

Дата: 23.07.2021 09:20
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

Комунальне некомерційне підприємство Харківської обласної ради «Обласний центр служби крові» - єдина установа в Харківській області, яка займається питаннями організації, заготівлі, тестування донорської крові та її компонентів з метою сталого забезпечення в достатній кількості, на безоплатній основі компонентами донорської крові закладів охорони здоров’я м. Харків та Харківської області.

Ефективне функціонування цієї області медицини передбачає створення в необхідних обсягах запасів компонентів крові для надання своєчасної медичної допомоги пацієнтам.

З розвитком новітніх технологій при оперативних втручаннях зростає потреба в якісних та безпечних компонентах донорської крові, постійними споживачами яких є пологові будинки, онкодиспансери, дитячі лікарні, хірургічні та реанімаційні відділення, військові шпиталі, шпиталі зони АТО та інші заклади охорони здоров’я.

З метою забезпечення потреб населення Великобурлуцької громади донорською кров’ю та її компонентами, Харківський обласний центр служби крові закликає жителів громади долучитися до донорського руху. При здачі крові донору надається можливість безкоштовного медичного та клініко-лабораторного обстеження на ВІЛ-інфекцію, вірусні гепатити В, С та сифіліс, визначається група та резус крові. Усі донори отримають безкоштовні результати обстеження.

У разі екстреної потреби у компонентах донорської крові, Харківський обласний центр служби крові бере на себе зобов’язання щодо забезпечення Великобурлуцької громади донорською кров’ю та (або) її компонентами на безоплатній основі.

Харківський обласний центр служби крові працює в форматі стаціонарного забору крові (м. Харків, вул. Клочківська, 366) та для зручності заготівля крові проводиться виїзними бригадами КНП ХОР «ОЦСК» (30-50 донорів).

Дата проведення узгоджується з відповідальною особою КНП ХОР «ОЦСК»  (завідувач відділу відбору донорів Верховенко Юрій Олексійович к.т. +38 099 784 58 71 або фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою Бакай Анатолій Сергійович к.т. +380501433447).

Долучаючись до руху донорства, ви рятуєте людей і піклуєтесь про здоров’я близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних