Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Гнилицького старостинського округу

Дата: 22.07.2021 14:36
Кількість переглядів: 484

Фото без опису

У рамках щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» на територіях населених пунктів Гнилицького старостинського округу активно проводяться заходи з благоустрою.

За інформацією старости округу Григорія Бабака, було ліквідовано стихійні сміттєзвалища, наведено порядок на сільських кладовищах, біля пам’ятника загиблим воїнам, постійно проводиться робота по скошуванню бур’яну та порослі. На клумбах біля офісу старости та сільського Будинку культури висаджено квіти.

Робітники, які працевлаштовані на період виконання громадських робіт, виконали зовнішній ремонт будівлі офісу старости в селі Гнилиця.  На вході в приміщення відремонтували східці та пандус.

Дбають в старостинському окрузі і про поліпшення інфраструктури. В селі Гнилиця, зокрема, відремонтували вуличне освітлення. По вулиці Центральна замінили електропровід і 4 електролампи, по вулиці Тимошенко замінили 6 електроламп, а по вулиці Молодіжна відремонтували таймер.

Трактором з косаркою Великобурлуцького КВКП «Водоканал» було видалено бур’ян на узбіччях доріг як у самих населених пунктах округу, так і по придорожній смузі від автомобільної дороги Чугуїв-Печеніги-Великий Бурлук до села Гнилиця. На сьогоднішній день на узбіччях доріг та в населеному пункті знову працює спецтехніка.

 

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних