Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жительку Великобурлуцької громади привітали з 95-річчям

Дата: 21.07.2021 16:51
Кількість переглядів: 494

20 липня 2021 року відзначила свій поважний ювілей - 95-річчя мешканка села Григорівка, ветеран праці Поліна Тимофіївна  Капуста.

Від Великобурлуцької селищної ради привітав іменинницю та вручив подарунок староста Григорівського старостинського округу Віктор Гунченко. Він подякував їй за багаторічну самовіддану працю, людяність та доброту, побажав міцного здоров’я, турботи від рідних, довгих літ щасливого та мирного життя.

 

Поліна Тимофіївна Капуста (дівоче прізвище Денисенко) народилася 20 липня 1926 року в селі Григорівка Великобурлуцького району Харківської області в багатодітній родині колгоспників Денисенка Тимофія Григоровича та Федори Тихонівни. В сім’ї було 5 дітей, Поліна Тимофіївна була третьою дитиною.

Незважаючи на непросту долю, пережиті буремні роки голодомору, воєнного лихоліття й повоєнної відбудови,  усе своє життя присвятила нелегкій праці  на благо людей.  

З 1933 року по 1940 рік Поліна Тимофіївна навчалася в Григорівській семирічній школі, після закінчення якої працювала у місцевому господарстві на ланці та на фермі ветсанітаром. 30 років працювала завідувачем поштового відділення в селі Григорівка.

В  1951  році вийшла заміж за Семена Захаровича Капусту. Разом з чоловіком (на даний час уже покійним) виховали трьох дітей (сина - Володимира  та доньок – Віру та Люду). Має 6 онуків та 5 правнуків.

Від народження і до сьогодні проживає ювілярка в селі Григорівка Великобурлуцької територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.