Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Українське товариство мисливців і рибалок відзначило своє 100-річчя

Дата: 16.07.2021 23:04
Кількість переглядів: 883

Фото без опису

Сьогодні, 16 липня, з нагоди ювілею від дня заснування Українського товариства мисливців і рибалок члени Великобурлуцької районної організації отримали поздоровлення та почесні відзнаки від Харківської обласної організації УТМР, голови Великобурлуцької селищної ради Віктора Терещенка, голови Куп’янської районної ради Ігоря Коваленка, начальника відділу прикордонної служби «Вільхуватка», капітана  Андрія Давіденка.

За вагомий особистий внесок в організацію та проведення природоохоронних заходів з відтворення тваринного світу Слобожанщини Почесною грамотою Куп’янської районної ради нагороджені голова Великобурлуцької районної організації УТМР Віталій Калінін, голова Великобурлуцького первинного мисливського колективу УТМР Анатолій Пащенко та єгер Великобурлуцької РО УТМР Віктор Меркулов.

Почесною грамотою Великобурлуцької селищної ради відзначили членів районної організації УТМР Юрія Істоміна, Леоніда Сухомлінова та Сергія Богдана.

Українське товариство мисливців і рибалок, створене 10 липня 1921 року, - одна з найчисельніших організацій в країні, яка стоїть на варті захисту природи, популяції диких тварин, захищаєте довкілля від браконьєрів.

Великобурлуцька районна організація УТМР, яку з 2006 року очолює Віталій Калінін, сьогодні налічує 250 членів, 5 мисливських колективів. В її користуванні перебуває 45 тис. га мисливських угідь. За останні роки на їхніх  територіях значно збільшилася чисельність популяцій зайців, фазанів та диких кабанів. Великобурлуцькі мисливці проводять активну роботу в плані регуляції чисельності хижаків (сіра ворона, лисиця та вовк), а також долучаються до заходів з профілактики сказу серед диких м'ясоїдних тварин.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних