Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Новоолександрівського старостинського округу

Дата: 15.07.2021 15:51
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

У Новоолександрівському старостинському окрузі у квітні – червні поточного року виконано значний обсяг робіт для наведення і підтримання санітарного порядку у населених пунктах.

«В центрі села Нова Олександрівка відремонтували пам’ятник воїнам, які загинули у роки Другої світової війни, прибрали території кладовищ в селах Нова Олександрівка, Красне та Лозове.

В Новій Олександрівці полаштували та пофарбували дитячий майданчик: поварили гойдалки і карусель, які близько року пошкоджені лежали в приміщенні сільської ради. Пофарбували паркан в центрі села та навколо парку, транспортні зупинки в селах Нова Олександрівка та Шевченкове»,- розповідає староста округу Віра Маренич.

Виконано зовнішній і внутрішній ремонт будівлі офісу старости: відремонтували східці і цоколь приміщення, поштукатурили вікна і двері після їх заміни на пластикові, поклеїли шпалери, в коридорі пофарбували панелі, двері і підлогу. Не залишили без уваги і приміщення ФАПу, у якому також виконали побілку та покраску.

Протягом звітного періоду велика увага приділялась косінню бур’янів, порослі та трави в парку, по центральній вулиці, на кладовищах, біля покинутих будівель.

На клумбах біля офісу старости, біля пам’ятників і місць поховань загиблих воїнів, біля сільського Будинку культури, дитячого майданчика, біля зупинок по селах висаджено квіти. Як зазначила Віра Маренич, хоча в старостинському окрузі не мають спонсорів, але є небайдужі жителі, які поділилися розсадою квітів, і навіть допомагали їх висаджувати: Ніна Кравченко, Валентина Зубко, Раїса Бражник, Євгенія Марченко.

Яскраві квітники з’явилися в цьому році і біля транспортної зупинки в селі Шеченкове. Квіти на них за власною ініціативою висадила та дбайливо доглядає Лілія Маренич.

Слова вдячності за старанність і добросовісність заслуговують також і робітники, працевлаштовані на період виконання громадських робіт: Олена Галай, Олена Маренич та Олександр Келеберда.  

На даний час в старостинському окрузі вирішується питання облаштування вуличного освітлення в одній з центральних частин села Нова Олександрівка. За зверненням Великобурлуцького селищного голови Віктора Терещенка до Великобурлуцького району електричних мереж АТ «Харківобленерго» бригада електриків вже обстежила існуючу в селі електромережу та надала позитивний висновок щодо можливості встановлення ліхтарів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних