Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Новоолександрівського старостинського округу

Дата: 15.07.2021 15:51
Кількість переглядів: 456

Фото без опису

У Новоолександрівському старостинському окрузі у квітні – червні поточного року виконано значний обсяг робіт для наведення і підтримання санітарного порядку у населених пунктах.

«В центрі села Нова Олександрівка відремонтували пам’ятник воїнам, які загинули у роки Другої світової війни, прибрали території кладовищ в селах Нова Олександрівка, Красне та Лозове.

В Новій Олександрівці полаштували та пофарбували дитячий майданчик: поварили гойдалки і карусель, які близько року пошкоджені лежали в приміщенні сільської ради. Пофарбували паркан в центрі села та навколо парку, транспортні зупинки в селах Нова Олександрівка та Шевченкове»,- розповідає староста округу Віра Маренич.

Виконано зовнішній і внутрішній ремонт будівлі офісу старости: відремонтували східці і цоколь приміщення, поштукатурили вікна і двері після їх заміни на пластикові, поклеїли шпалери, в коридорі пофарбували панелі, двері і підлогу. Не залишили без уваги і приміщення ФАПу, у якому також виконали побілку та покраску.

Протягом звітного періоду велика увага приділялась косінню бур’янів, порослі та трави в парку, по центральній вулиці, на кладовищах, біля покинутих будівель.

На клумбах біля офісу старости, біля пам’ятників і місць поховань загиблих воїнів, біля сільського Будинку культури, дитячого майданчика, біля зупинок по селах висаджено квіти. Як зазначила Віра Маренич, хоча в старостинському окрузі не мають спонсорів, але є небайдужі жителі, які поділилися розсадою квітів, і навіть допомагали їх висаджувати: Ніна Кравченко, Валентина Зубко, Раїса Бражник, Євгенія Марченко.

Яскраві квітники з’явилися в цьому році і біля транспортної зупинки в селі Шеченкове. Квіти на них за власною ініціативою висадила та дбайливо доглядає Лілія Маренич.

Слова вдячності за старанність і добросовісність заслуговують також і робітники, працевлаштовані на період виконання громадських робіт: Олена Галай, Олена Маренич та Олександр Келеберда.  

На даний час в старостинському окрузі вирішується питання облаштування вуличного освітлення в одній з центральних частин села Нова Олександрівка. За зверненням Великобурлуцького селищного голови Віктора Терещенка до Великобурлуцького району електричних мереж АТ «Харківобленерго» бригада електриків вже обстежила існуючу в селі електромережу та надала позитивний висновок щодо можливості встановлення ліхтарів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних