Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У селищній раді відбулася щотижнева нарада

Дата: 13.07.2021 15:04
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

13 липня Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів та ряду комунальних установ Великобурлуцької селищної ради, старостами старостинських округів.

В ході наради було розглянуто питання про надходження місцевих податків та зборів на території Великобурлуцької селищної ради у І півріччі 2021 року. Так, за інформацією начальника фінансового управління Олени Іванової, у звітному періоді обсяг отриманих офіційних трансфертів по загальному та спеціальному фондах загалом склав 27 825,8 тис. грн. До загального фонду громади зараховано власних надходжень в сумі 40 687,5 тис. грн, або 125,6% (+8 295,4 тис. грн) до планових показників 32392,1 тис. грн. Податку на доходи фізичних осіб надійшло в сумі 24 690,8 тис. грн, що становить 132,8 %, або на 6 098,8 тис. грн більше від планових показників.

Місцевих податків та зборів надійшло 14 446,8 тис. грн, планові показники перевиконані на 14,5%  або на 1 828,9 тис. грн.

Головний спеціаліст відділу благоустрою та комунальної власності Ірина Герман доповіла на нараді про стан обліку комунального майна Великобурлуцької селищної ради та організацію передачі його в оренду.         Вона зазначила, що відділом  благоустрою та комунальної власності селищної ради з початку 2021 року укладено 7 договорів на оренду нерухомого майна. Усі балансоутримувачі  комунального майна, які мають намір здати в оренду приміщення, обов’язково звертаються до селищної ради про включення майна до Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності.

Про проведену роботу в округах у період з квітня по червень 2021 року звітували староста Підсереднянського старостинського округу Антоніна Поспєлова та староста Новоолександрівського старостинського округу Віра Маренич.

Також селищний голова ознайомив присутніх на нараді з основними питаннями, які обговорювалися під час Всеукраїнського З’їзду територіальних громад України, та прийнятою на ньому резолюцією. Захід, у якому брав безпосередню участь і очільник Великобурлуцької громади, відбувся 7 липня у м. Києві.  

Підбиваючи підсумки робочої наради, Віктор Терещенко надав ряд доручень старостам старостинських округів. Зокрема, він доручив їм розібратися з громадськими пасовищами, щоб люди не залишилися без землі для випасу худоби.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних