Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортивний майданчик в центрі села Гнилиця Перша доповнили новим гімнастичним снарядом

Дата: 08.07.2021 14:22
Кількість переглядів: 464

Фото без опису

На численні прохання молоді села на спортмайдачику встановили перекладину. Відтепер всі прихильники вуличного турнікового спорту матимуть спеціально обладнане місце для занять.

 «У зв’язку з тим, що всі елементи снаряду тривалий час зберігалися в підсобному приміщенні Першогнилицького навчального закладу, деякі з них прийшлося реставрувати, а частину навіть виготовляти самотужки. – розповів староста Першогнилицького старостинського округу Микола Віцота. -  Але, як кажуть: «Гуртом і батька легко бити».

З реставрацією елементів допомогли працівники ТОВ «Зоря» Андрій Гуменюк та Олександр Віцота. Дмитро Курочка виконав всі зварювальні роботи та по підготовці закладних для бетонування. Водій Великобурлуцької селищної ради Володимир Бекарюк разом із підсобними робітниками, прийнятими до селищної ради на період виконання громадських робіт, Ігорем Гуменюком, Людмилою Пристенською та Володимиром Кондратенком займались бетонуванням закладних частин та підготовкою території. На допомогу при встановленні спортивного снаряду також прийшли батьки (Віталій та Ганна Курочки) і, звісно ж, діти.  

Як зазначив Микола Віцота, у селі Гнилиця Перша постійно дбають про підтримання територій дитячих та спортивних майданчиків, об’єктів соціальної та культурної сфери в задовільному санітарному стані. Обкошують рослинність, збирають сміття та регулярно прополюють саджанці дерев в парку і квіти на клумбах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних