Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У селищній раді відбулася щотижнева нарада

Дата: 06.07.2021 15:26
Кількість переглядів: 413

6 липня робочу нараду зі старостами старостинських округів та працівниками структурних підрозділів Великобурлуцької селищної ради, керівниками ряду установ і організацій смт Великий Бурлук провів селищний голова Віктор Терещенко.

Під час наради він представив присутнім новопризначеного керівника Великобурлуцького КВКП «Водоканал» Олександра Мозговського та побажав йому плідної роботи на благо громади.

З інформацією про виконання бюджету Великобурлуцької селищної ради у І півріччі 2021 року виступила начальник фінансового управління Олена Іванова.

Про проведену роботу в округах у період з квітня по червень 2021 року звітували староста Шипуватського старостинського округу Тетяна Демченко та староста Малобурлуцького старостинського округу Сергій Рубіжанський.  

Підбиваючи підсумки наради, Віктор Терещенко наголосив на необхідності постійно підтримувати санітарний порядок на територіях населених пунктів громади та продовжувати роботу з організації роздільного збору та вивезення твердих побутових відходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.