Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочато підготовку господарського комплексу та установ соціальної сфери Великобурлуцької громади до роботи в осінньо-зимовий період

Дата: 01.07.2021 13:38
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

30 червня у Великобурлуцькій селищній раді відбулося засідання штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2021/2022 років, яке провів селищний голова, голова штабу Віктор Терещенко. Звертаючись до присутніх, він зазначив, що ситуація з підготовкою до нового опалювального періоду складна, особливо у плані фінансування, але роботи виконувати необхідно, незважаючи на всі труднощі. Також очільник громади наголосив на тому, що надважливим питанням є підготовка соціальної інфраструктури до осінньо-зимового періоду, всі соціальні об’єкти у громаді повинні бути підготовлені вчасно.

В ході засідання начальник Великобурлуцької теплової дільниці ТОВ «Котельні лікарняного комплексу» Андрій Дєвочко інформував про те, що підприємством доопрацьовується відповідний план заходів з підготовки до осінньо-зимового періоду і його буде надано найближчим часом до селищної ради. На сьогодні підприємством вже здані на повірку манометри, термометри, газові сигналізатори з усіх котелень та топкових. На частині об’єктів планово замінено насоси, димохідні труби. Потребує ремонту дах на котельній по вулиці Осіянській. Є необхідність замінити котел в котельній по вулиці Шевченка, роботи по модернізації якої вже ведуться. Також потребує утеплення частина теплотраси. По всім котельним заплановано провести гідравлічне випробування теплових мереж, технічне обслуговування електрообладнання та автоматики, повірити контрольно-вимірювальні прилади, провести ревізію котлів та мережевих насосів.

Головний бухгалтер КНП «Великобурлуцький центр ПМСД» Тетяна Дикарєва розповіла, що ведеться доопрацювання плану заходів по підготовці медичних закладів до осінньо-зимового періоду 2021/2022 років. Вже визначений необхідний об’єм паливних матеріалів для ФАПів, але власних коштів КНП «Великобурлуцький центр ПМСД» недостатньо, тому є необхідність у залученні додаткових фінансових ресурсів.

Про підготовку 22 закладів освіти Великобурлуцької громади до осінньо-зимового періоду звітував на засіданні  штабу начальник Управління освіти, культури та спорту селищної ради Олександр Мельников. За його інформацією, в частині закладів необхідно замінити котли (с. Григорівка та с. Андріївка), в с.Червона Хвиля в ліцеї потрібно замінити теплообмінники, в  с. Шипувате в навчальному закладі - твердопаливний котел. Наразі Управлінням проведено тендер на закупівлю дров та узгоджується з постачальником графік завезення їх до навчальних закладів. На даний момент в наявності є  залишки  палива 32 %  від необхідної кількості.

Керівник КВКП «Водоканал» Олександр Пономар інформував про стан підготовки на підприємстві спеціалізованої автомобільної техніки та заготівлі матеріалів для посипання доріг. У підприємства існує кадрова проблема: не вистачає на всю техніку трактористів, а також працівників для ремонту водопроводів. Підприємством до осінньо-зимового періоду 2020-2021 років заплановано виконати ревізію засувок на холодне водопостачання, перевірити вентиляційні канали багатоквартирних житлових будинків, виконати заходи по утепленню водопровідних колодязів, встановити два гідранти.

Підбиваючи підсумки засідання, голова штабу Віктор Терещенко надав доручення керівникам підприємств та установ доопрацювати плани заходів по підготовці до осінньо-зимового періоду 2020-2021 року, а також наголосив на необхідності посилення роботи по об’єктах інфраструктури, розміщених на територіях старостинських округів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних