Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжується благоустрій у Катеринівському старостинському окрузі

Дата: 30.06.2021 15:50
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

Сонячні весняні та літні дні мотивують не лише до відпочинку, а й до господарювання, тому в населених пунктах нашої громади постійно проводяться заходи з благоустрою територій.

Значний обсяг робіт вже виконано у населених пунктах Катеринівського старостинського округу за час проведення у 2021 році безтермінової акції «За чисте довкілля».

Як повідомив 29 червня під час щотижневої наради у селищній раді староста округу Олег Шкарупета, у період  з квітня по червень поточного року очищено від сміття та благоустроєно шість дитячих майданчиків; відремонтовано та пофарбовано 11 колодязів загального користування; відремонтовано, окультурено та пофарбовано 5 зупинок громадського транспорту; прибрано сміття та вирубано поросль на 8 кладовищах.

У селищі Садовод відремонтовано свердловину та поновлено водопостачання, відремонтовано та пофарбовано погруддя І. Мічуріну та 2 скульптури при в’їзді в населений пункт. В селі Андріївка скосили траву на стадіоні та привели його в належний стан. Також в населених пунктах старостинського округу викошено всі узбіччя доріг.

В селах округу проводиться обслуговування вуличного освітлення та своєчасно замінюються лампи і ліхтарі, які вийшли з ладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних