Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Селищний голова Віктор Терещенко провів робочу нараду

Дата: 30.06.2021 14:40
Кількість переглядів: 699

Фото без опису

Щотижнева нарада з працівниками структурних підрозділів Великобурлуцької селищної ради та старостами старостинських округів відбулася 29 червня.

Під час наради головний спеціаліст Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради Євген Антоненко доповів про організовані у Великобурлуцькій територіальній громаді спортивні заходи у другому кварталі 2021 року. За його інформацією, у звітному періоді всього було організовано та проведено 15 заходів, у яких взяли участь 1299 спортсменів-аматорів, з них: дорослі – 1074, діти – 225. За кошти місцевого бюджету було придбано та вручено учасникам та переможцям 6 медалей, 5 Кубків, 80 грамот та 7 інших спортивних призів.

10 квітня футзальна команда нашої громади взяла участь у відбірковому етапі обласної спартакіади з видів спорту та посіла перше місце.

З 15 травня по 30 червня спільно з Федерацією футболу Великобурлуччини було проведено сім турів спортивних змагань «Чемпіонат Великобурлуччини з футболу 2021 року.

18 травня разом з Комунальним закладом «Дитячо-юнацька спортивна школа» (директор Анатолій Ліньов) проведено фінальний етап спортивних змагань з волейболу серед дівочих команд закладів загальної середньої освіти, на які також були запрошені команди Вільхуватської громади. 21 травня також разом з комунальним закладом «ДЮСШ» проведено спортивні змагання з волейболу серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти, в яких на запрошення взяти участь відгукнулися і команди Вільхуватської громади.

З середини травня по кінець червня Управління освіти, культури та спорту селищної ради забезпечувало участь футбольної команди вихованців КЗ «ДЮСШ» 2006-2007 років народження (тренери Олександр Уваров, Анатолій Ліньов) в спортивних змаганнях з футболу «Еліт-турнір», які проходили в м. Харкові. У них юні футболісти Великобурлуцької громади зайняли третє місце.

22 травня відбувся «Чемпіонат Великобурлуцької селищної територіальної громади з шашок 2021 року», у яких представник нашої громади Олександр Самородов посів третє місце. Також у цей день було проведено «Чемпіонат Великобурлуцької селищної територіальної громади з нард 2021 року», рівних в цих змаганнях не було Костянтину Швецю.

29 травня у громаді проведено «Кубок з тенісу настільного 2021 року», переможцем якого став Микола Пироженко.

Разом з комунальною установою «Центр фізичного здоров’я населення Великобурлуцької селищної ради» було забезпечено участь спортсменів громади в обласних заходах та спортивних змаганнях. Так, в рамках обласної спартакіади з масових видів спорту 1 червня в м. Харкові пройшли фінальні змагання обласного фестивалю «Мама, тато я – спортивна сім’я», де честь нашої громади захищали Нікіта, Олена та Руслан Беляєви з с. Шипувате (староста Тетяна Демченко). У їх здобутку – 4 місце.

4 червня також в м. Харкові відбулися фінальні змагання «Козацькі розваги», в яких наші атлети Ярослав Стаднік та Михайло Демченко вибороли перше місце.

5 червня завдяки спонсорській  підтримці керівника ТОВ «ЮРБОР-АГРО» Юрія Склярова Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради та КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» організували та провели спортивні змагання з волейболу серед дівочих команд закладів загальної середньої освіти  – «Кубок до Дня захисту дітей».

6 червня футзальна чоловіча команда громади взяла участь в фінальному етапі обласної спартакіади з видів спорту і здобула 2 місце. В складі нашої команди виступали: Анатолій Ліньов, Віталій Андрущакевич, Гліб Куліш, Едуард Басан, Станіслав Кізім, Костянтин Кошель, Леонід Лапін, Юрій Товстий всі представники Підсереднянського старостинського округу (староста Антоніна Поспєлова).

27 червня під час святкування в громаді Дня молоді працівники сфери фізичної культури організовували та проводили спортивні конкурси для дітей та молоді з велосипедного  та гирьового спорту, армреслінгу, стрибки на батуті.

У День Конституції України, 28 червня, разом з Футбольною федерацією Великобурлуччини було проведено Суперкубок Великобурлуччини з футболу 2021 року. Участь в цих змаганнях взяли команди «Дружба» (с. Григорівка, староста Віктор Гунченко) та «Колос» (с. Гнилиця Перша, староста Микола Віцота). Перемогу здобули григорівці.

Також на щотижневій нараді про проведену роботу в старостинських округах звітували староста Катеринівського старостинського округу Олег Шкарупета та Гнилицького Першого старостинського округу Микола Віцота.

Про стан захворюваності на COVID-19 та роботу, проведену КНП «Великобурлуцький центр первинної  медико-санітарної допомоги» щодо вакцинації населення громади від COVID-19 інформувала присутніх директор установи Тетяна Доля.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних