Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанували ветеранів медичної служби

Дата: 18.06.2021 10:06
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

17 червня, напередодні Дня медичного працівника у Комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великобурлуцької селищної ради» для медиків-ветеранів провели урочистий захід.

Присутніх з професійним святом привітали селищний голова Віктор Терещенко, в.о. директора Комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцька центральна лікарня» Олександр Величко, директор Комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетяна Доля, в.о. директора Територіального центру соцобслуговування Галина Костенко.

 «Ваша професія, як і професія педагога, - це дар від Бога.  Сьогодні я хочу подякувати за сумлінну та наполегливу працю всім, хто більшу частину свого життя присвятив медичній галузі Великобурлуччини, розбудовував і розвивав її. В цьому велика заслуга кожного з вас. На жаль, сьогодні наша медицина переживає не кращі часи, багато проблем виникає під час її реформування. Але селищна рада і громада робить все можливе, щоб максимально утриматися у вирі цих подій. Щоб всі ви були забезпечені робочим місцем, а жителі нашої громади й надалі отримували якісні медичні послуги. Низький уклін всім медикам, які сьогодні рятують світ від страшної недуги  - коронавірусу. Терпіння вам, стійкості і міцного здоров’я»,- зазначив у своєму виступі селищний голова.

Всім присутнім він побажав родинного добробуту, довгого та щасливого життя.

Шановні ветерани почули багато теплих слів та побажань, із задоволенням подивились концертну програму та почаювали разом за святковим столом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних