Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 85-річним ювілеєм привітали Почесного громадянина Великобурлуцького району Валентина Опанасовича Гриду

Дата: 17.06.2021 16:27
Кількість переглядів: 535

Фото без опису

Сьогодні, 17 червня, свій 85-й день народження відзначає житель смт Великий Бурлук Валентин Опанасович Грида. До оселі ювіляра завітав Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, поздоровив його з цією святковою подією, побажав міцного здоров'я, довголіття, підтримки і допомоги від рідних, щастя та всіх життєвих гараздів, а також вручив пам’ятну вітальну адресу, квіти та подарунок.

Свій трудовий шлях Валентин Опанасович розпочав вчителем Будьонівської семирічної школи Великобурлуцького району у 1954 році після закінчення Вовчанського педагогічного училища.

Після служби в лавах Радянської армії в 1958 році вступив до Харківського державного університету, який успішно закінчив у 1963 році.

Свою багаторічну педагогічну і громадську діяльність Валентин Опанасович назавжди пов’язав з Великобурлуччиною, розвитком її системи освіти. Працюючи вчителем, а потім 18 років керівником районного відділу освіти, проявив високі організаторські здібності, послідовно вдосконалював навчальний процес у шкільних закладах  Великобурлуцького району. За період його керівництва в районі було збудовано 18 шкіл, 13 дошкільних закладів, постійно оновлювалась матеріально-технічна база закладів освіти. Після виходу на заслужений відпочинок продовжував свою громадську роботу. З 2001 року по 2016 рік очолював Великобурлуцьку районну організацію ветеранів України.

Рішенням Великобурлуцької районної ради від 14 жовтня 2010 року Валентину Опанасовичу Гриді присвоєно звання «Почесний громадянин Великобурлуцького району».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних