Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Віктор Терещенко привітав випускників Великобурлуцького ліцею

Дата: 17.06.2021 13:43
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

16 червня Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко відвідав святковий  вечір та привітав випускників Комунального закладу «Великобурлуцький ліцей Великобурлуцької селищної ради».

«Дорогі випускники, ось і закінчилася безтурботна і щаслива пора у вашому житті, сповнена мрій та сподівань – пора навчання в школі. Попереду – складне доросле життя. Перш за все, бажаю вам зробити правильний вибір і відбутися в цьому житті. Ніколи не втрачайте оптимізму, пливіть проти течії, боріться і не зупиняйтеся на досягнутому. Пам’ятайте мудрі слова: «Навіть після найсильнішої зливи на небі з’являється веселка. Не забувайте  про своїх вчителів і батьків, які віддавали вам свої знання, душу і серце. Виправдайте їхні сподівання, бо вони на вас розраховують. Ви – майбутнє нашої громади і нашої держави. І ким би ви стали, яку б професію не обрали, бажаю вам бути справжніми людьми. Щасливих вам життєвих доріг!»,- сказав селищний голова.

Цього року свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти отримали 39 випускників Великобурлуцького ліцею. Всього у Великобурлуцькій громаді навчальні заклади закінчили  73 одинадцятикласники.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних