Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортсмени нашої громади - срібні призери обласних змагань з футзалу

Дата: 08.06.2021 16:30
Кількість переглядів: 472

        

 6 червня 2021 року в місті Харкові, на спортивній арені комунального закладу «Школа вищої спортивної майстерності», проходили фінальні змагання з футзалу (чоловіки) в третій групі Спартакіади з видів спорту серед органів місцевого самоврядування Харківської області.

З 20 команд-учасниць попереднього етапу до вирішальної стадії пробилися 4 команди: Великобурлуцької селищної ради, Вільхуватської сільської ради, Близнюківської селищної ради та Циркунівської сільської ради.

У першому турі суперниками великобурлучан були футболісти з Циркунів. Програючи по ходу зустрічі з рахунком 0:2, нашій команді вдалося зрівняти рахунок, заволодіти ініціативою та створити ще  кілька гольових моментів. Але на останній хвилині матчу супернику вдалося забити переможний гол.

В другому поєдинку гралося класичне дербі: команда Великобурлуцької громади проти команди Вільхуватської громади. В цьому принциповому протистоянні наші футболісти здобули вольову перемогу з рахунком 3:2.

У вирішальному матчі за друге місце наша команда впевнено обіграла команду Близнюківської громади 3:1.  Результати всіх матчів: Близнюки – Приколотне 3:1; Циркуни – В-Бурлук 3:2; Близнюки – Циркуни 1:2; В-Бурлук – Вільхуватка 3:2; Близнюки – В-Бурлук 1:3; Циркуни – Вільхуватка 3:0. Великобурлуцьку громаду на змаганнях представляла команда у складі: Анатолій Ліньов, Віталій Андрущакевич, Гліб Куліш, Едуард Басан, Станіслав Кізім, Костянтин Кошель, Леонід Лапін та Юрій Товстий.

Вітаємо наших футболістів з срібними медалями обласних змагань!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.