Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлуччина має таланти

Дата: 02.06.2021 09:59
Кількість переглядів: 862

До Міжнародного дня захисту дітей у Великобурлуцькому Будинку культури 1 червня провели святковий звітний концерт дитячих колективів, що створені та діють при цьому комунальному закладі.

Зі святом присутніх на заході привітав Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко.

«Сьогодні ми відзначаємо чудове свято. На жаль, вже другий рік поспіль ми проводимо його в такому обмеженому форматі через карантин. А хотілося б відзначати як колись раніше, з масовими заходами. Дитинство – найкраща пора нашого життя, сповнена мрій і сподівань. Немає нічого прекраснішого, ніж посмішки дітей. Дорослі повинні робити все, щоб їх дитинство було безтурботним. Для цього ми живемо і працюємо. Ви, любі діти, - наше майбутнє, майбутнє нашої громади і України. Бажаю, щоб ви використали цю пору на сто відсотків. Щоб знайшли собі багато нових друзів, щоб добре навчалися і радували своїх батьків. Адже щасливі діти - у щасливих батьків!»,- зазначив він у своєму зверненні.

В цей чудовий день своїми вміннями, здобутками, досягненнями поділитися із батьками, гостями та друзями талановиті діти, які навчаються у комунальному закладі  «Великобурлуцький Будинок культури».

Гучними оплесками зустрічали виступи  учасників зразкового аматорського хореографічного колективу «Слов’яночка» (балетмейстер Юлія Сула), вихованців вокальної студії «Гармонія» (керівник Ірина Мацейко), вокального дуету «Варя-Даша», солісток Анни-Марії Іжик та  Діани Гонтар.

Під час заходу відбулося  нагородження дітей - переможців фестивалів та конкурсів, які напередодні свята організовувалися у Великобурлуцькій громаді.

Базовим комунальним закладом «Великобурлуцький Будинок культури» до Міжнародного дня захисту дітей оголошувався онлайн-конкурс «Юні таланти нашої громади», в якому взяли участь 29 дітей. У конкурсі ІІІ місце в категорії віком від 6 до 9 років посіла Софія Хлистун, мешканка села Малий Бурлук; ІІ місце - Софія Оніпченко з села Хатнє. Переможницею цієї вікової категорії стала мешканка селища Великий Бурлук  Анна Пісарєва.

ІІІ місце  у категорії віком від 10 до 13 років посіла Анастасія Хрустовська, мешканка  села Шевченкове; ІІ місце - Анастасія Шарапова з села Садовод. Володаркою І-го місця стала Алєся Злобіна, мешканка села Григорівка. 

ІІІ місце у категорії віком від 14 до 17 років посіла Валерія Ковалик, мешканка села Нова Олександрівка; ІІ місце - Діана Шабратко з села Гнилиця Перша.  І місце  у старшій віковій категорії присуджено мешканці села Катеринівка Анні Луценко.

Комунальний заклад «Великобурлуцька бібліотека для дітей» до Дня захисту дітей оголошувала фотоконкурс «Селфі-діти». За умовами конкурсу потрібно було надіслати фото  учасника за такими категоріями: «З домашнім улюбленцем», «З будь-якими квітами», «З сестричками чи братиками», «Підчас улюбленого заняття». Голосування проходило на офіційній сторінці Фейсбук. За результатами голосування І місце посіла Діана Кравченко, ІІ місце – Катерина Михайлюченко, ІІІ місце - Магафурова Аліна. Усі  діти, які брали участь у конкурсі, але не зайняли переможні місця, також отримають подяки та подарунки у дитячій бібліотеці.

Комунальним закладом «Великобурлуцький Центр дитячої та юнацької творчості» було оголошено конкурс слайд-фільмів «Моє щасливе дитинство». У конкурсі взяли участь 35 бажаючих. Голосування проходило на офіційній сторінці Фейсбук. За результатами голосування І місце посів Тимур Фіщук, житель села Червона Хвиля, ІІ місце – Олександр Ревунов із селища Великий Бурлук, ІІІ місце – Поліна Рябенко із селища Великий Бурлук.

Також відбулося нагородження переможців районного онлайн фестивалю світлин «Парад чарівних вишиванок», який був організований Куп’янською районною державною адміністрацією. З перемогою в номінації «Оригінальність та самобутність» привітали Анну-Марію Іжик; Карину Гонтар - переможницю в номінації «Краща жіноча вишиванка». В номінації «Найкращий самодіяльний колектив» перемогу здобула світлина працівників Базового комунального закладу «Великобурлуцький Будинок культури».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.